Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az aki az első randin, ha a nő felajánlja udvariasságból, hogy kifizeti a számla felét akkor elfogadja?
Figyelt kérdés
Nem mintha nem tudnám kifizetni, csak szerintem ez egy gesztus...tekintve, hogy ő hívott el a randira. Nem vagyok pénz centrikus, de ezek után mire számítsak? Ez mit mondd el egy férfiról? 23F
(egyetemisták vagyunk de ő mellékállásban dolgozik)
22L
2013. febr. 5. 20:50
2/17 anonim válasza:
Szörnyű...
Te ajánlottad fel.Ő meg elfogadta.
3/17 ASOT válasza:
Viccen kívül,neki illet volna kifizetnie, ha nem olyan szegény mint a templom egere.
4/17 A kérdező kommentje:
persze, hogy felajánlottam mert szerintem így illik, és ennek visszautasítása által teszi felém a gesztust.
nem tudnék csak ott ülni és mosolyogni amíg ő fizet...
2013. febr. 5. 20:57
5/17 anonim válasza:
Az én barátnőm nem engedi , hogy én fizessek , de mégis hogy nézne ki ha mindig a férfi fizetne? Ezen kéne elgondolkodni...
6/17 ASOT válasza:
Kevesen szokták ezt felajánlani h kifizetik a felét, sokan már eleve magának a gesztusnak örülnek, hogy a lány ezt felajánlja.
7/17 anonim válasza:
Legközelebb ne ajánld fel. Ennyi erővel te meg "milyen nő vagy már"...
8/17 anonim válasza:
WÁÁÁÁ NŐI LOGIKA B"ZDMEG... női logika rulzzz...
9/17 anonim válasza:
Ezt még lányként is eléggé furcsának tartom. Én ha felajánlom, hogy felesben fizessünk, akkor komolyan is gondolom. Ne várd el, hogy a férfi kiismerje minden gondolatodat!
10/17 anonim válasza:
Most miért neked áll feljebb? Mondasz valamit, közbe meg teljesen mást gondolsz. Ez inkább rólad mond el dolgokat, nem a férfiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!