Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az aki az első randin, ha a nő felajánlja udvariasságból, hogy kifizeti a számla felét akkor elfogadja?
Nem mintha nem tudnám kifizetni, csak szerintem ez egy gesztus...tekintve, hogy ő hívott el a randira. Nem vagyok pénz centrikus, de ezek után mire számítsak? Ez mit mondd el egy férfiról? 23F
(egyetemisták vagyunk de ő mellékállásban dolgozik)
22L
Ja, egy ferfi azt erti ezen, hogy ki akarod fizetni a felet, ezert a kedvedre tett es hagyta.
Hulye kerdesre hulye valaszt kaptal. Ha ezen kivul bejon az pasi, akkor ez legyen a legsotetebb lap kapcsolatotok kronikajaban.
Első randin bevett szokás, hogy felesbe fizessék a cehhet. Nem beszélve arról, hogy ezt te még fel is ajánlottad, viszont ha már ő kért volna meg rá, föleg úgy, hogy őt se vágta volna földhöz, hogy a tiédet is állja, na úgy már gáz, de nem ez volt. Viszont az valóban elvárás, hogy egy fiú költsön a barátnőjére, de első randin még nyilván nem mondhat a barátnőjének, így hát ez nem is várható el tőle. Lehet, hogy többet nem is látjátok egymást. Aztért az is elég félreérthető, ha egy fiú ragaszkodik ahhoz, hogy mindent ő fizessen, mert gyakran ettől azt várják el, hogy a lány valahogy viszonozza azt. Legjobb példa erre, ha valaki úgy akar felszedni egy csajt, hogy meghívja egy italra.
Tehát röviden és tömören, elvárás, hogy egy fiú költsön a barátnőjére, de csak ha már járnak.
Nem, nem elvárás hanem ostobaság a férfi részéről, önzés és kihasználás a r1bancok részéről, igen azok és nem nők.
Normális nő nem nézi ATM-nek a párját!
"Mennyivel rosszabbak Varga képviselő sztereotípiái, mint azoké a nőké, akik elvárják, hogy a férfi fizessen a randin, legyen sikeres, előzékeny és önfeláldozó, fogadja el, hogy nyugdíjba később mehet, cserébe viszont a temetőbe előbb viszik. Ja, és legyen kocsija meg lakása!"
Legyen kocsija meg lakása, vegyen el, aztán gondolok egyet és elválok, viszem a vagyona felét. Örülj neki hogy egyáltalán egy fiú szóbaáll veled, egyáltalán nem vagy különleges attól h lyuk van a lábad közt.
Nem azért, de szerintem ha már a pasi meghívott kajálni, akkor nem várja el, hogy fizesd a részed....
20/L
Én mindig ragaszkodni szoktam hozzá, hogy fizessem a részem. Vannak persze, akik mindenáron ki akarják még így is fizetni, szóval ha már nagyon erőszakoskodnak, meg szoktam engedni.
Mégpedig azért gondolom, hogy ez így korrekt, mert sosem lehet tudni, lesz-e a randiból végül kapcsolat.
Gondolj csak bele, ha férfi lennél, te sem szívesen fizetnél minden egyes nőnek, akit aztán lehet, hogy sosem látsz többé.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!