Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszem neki, miért nem kezdeményez?
:DDD
Megint a női baromságok. Persze, jeleket küldtél. Mi lenne, ha odamennél esetleg beszélgetni, nem kétértelmű félreérthető jeleket küldözgetnél? A legtöbb nő meg egyébként is imád flörtölni akkor is, ha nem akar semmit, csak rázza magát,h sokan megkívánják. Szóval menj oda hozzá, nyisd ki szépen a szád és beszélgess vele.
Lehet, hogy félénk. :D
Miért nem mész oda te?
1., amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy ha tetszik valakinek valaki, kezdeményez...
Ha a 20 alattit úgy érted, hogy 13-15 éves, akkor meg érhető, ilyenkor még gyávák szoktak lenni az emberek egy kapcsolathoz. :DD
Jah...úgy tényleg nehéz. Mi lenne, ha a neten írnál neki?
Egyébként meg azért te tetszel neki, és nem ők, mert a tetszés, szerelem nem ez alapján alakul ki.
Én visszautasítottam már olyan palit, aki már dolgozott, az apja saját céggel rendelkezett, és nyitott volt. Ja, és egy köpésre lakik tőlem.
Miért? Mert egyszerűen nem jött be, éreztem, hogy bármennyire is nagyra tarthatom emberileg, nem tudnám szeretni. Ehelyett olyan srácba vagyok szerelmes már 4 éve, aki nagyon messze lakik, és nem is vet fel minket a pénz, tehát nehéz találkozni, nehéz vele lenni...:D
Mégis, benne van valami, ami megfogott. :) Imádom, reggelig tudnék róla áradozni...
Szóval, ha egy gazdag, izmos pali nem fog meg(ami pasiban kb. olyan mint a fullos csajszikák az osztályodból), akkor mehet ő is a levesbe.
Én meg reménykedem, hogy gimi után összejönnek a dolgok a Szerelmemmel.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!