Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok azokról a csajokról?
Lehet, hogy azt mondom, hogy nem akarok barátot, de azért mégis csak bennem van, mert nő vagyok. Nem lehet így neki indulni, hogy kőbe vésed, hogy csak barát..
Amúgy meg miért ne küldenél képet? Úgyis lát élőben, akkor mit parázol??
Én amúgy is kíváncsi természet, vagyok, szóval biztosan kérnék képet, már csak miért ne alapon is.
Ha csinálsz kamu facebookot, kamu ismerősökkel akkor az vagy látszani fog, hogy kamu, vagy azt hiszem, hogy ekkora gyökér ismerőseid vannak--> le lennél írva.
20/l
Nem vésem kőbe, h barát, ez majd ott eldőlne, nem egy fénykép alapján. PLS. VKI ÍRJA MEG NEKI, h NEM EGY KÉP alapján kellene ítélkezni, hanem pl. egy találka után.
Tegyük fel, h nem vagyok fotogén alkat, el se jössz a talira, ha viszont eljöttél volna, lehet, h bejönnék neked. Nekem pl. volt már ilyen.
Egyébként utálom a fényképeimet, de lehet, h csak én vok szigorú a képeimmel, nem tudom.
A facebook-ot pedig megcsinálom olyanra, h nem veszed észre, h kamu, vagy ha nem én, simán találnék rá sztem embert.
Nem vennéd észre.
Sokan tartják magukat a hülyeségeikhez, ez ilyen ország, nálad különösebben nem is zavar, csak ne kerülj magasabb pozícióba, mert már így is sokan van ott ilyenek, akiket nem lehet meggyőzni.
Állj ki a hülyeséged mellett, majd rájössz egyszer, h blödség, vagy nem, mindegy.
Melyik a nagyobb hülyeség:
a, egy kép alapján eldönteni, h találkozok vele, vagy sem
b, nem küldeni képet, találkozni, s vagy lesz belőle vmi vagy nem, főleg ha alapból nem akarok mást, csak ismerkedni, s nem úgy
Én belemennék ha 5 perc után haza mehetek, ha nem vagy szimpi.
Sok emberrel találkozunk életünk folyamán úgy, hogy nem csekkoljuk le előtte se facebookon, se iwiwen, sem sehol.
Ez se lenne más, paranoiás meg nem vagyok, ha meg egy állat vagy, azt úgyis leszűröm az írásodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!