Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok azokról a csajokról?

Figyelt kérdés
akikkel neten tök jól elbeszélgettek, én pl. még egy kis depiből is kirángattam, utána pedig nem mer egy találkozóra eljönni anélkül, hogy képet látott volna rólam. Pedig mondtam neki, hogy nem szexre hívom, csak kíváncsi lettem volna rá. Nem érzem magam rondának, de nem szeretek képet küldeni magamról.
2013. máj. 12. 01:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Alap lenne egy kép...

21/N

2013. máj. 12. 01:08
 2/21 anonim ***** válasza:
a kép az kell
2013. máj. 12. 01:12
 3/21 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy van valamennyi eszük. :)
2013. máj. 12. 01:17
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen kép az kell hogy legyen mire fogni az elutasítást :D
2013. máj. 12. 01:17
 5/21 anonim ***** válasza:
kép kell, de egy facebbok méginkább. azért nem találkozik az ember akárkivel. van esze legalább
2013. máj. 12. 01:56
 6/21 anonim ***** válasza:

Ezek hazug kamugépek, a csillagot lekamuzzák az égről.

A jelenségnek neve is van: Nagymama-szindróma. Eléggé elterjedt jelenség, nagyon is jellemzi a lányokat. Abból áll, hogy a lány megjátssza a kedvest, csinálja neked a fejét hogy milyen édes vagy, milyen drága, így szeret, úgy szeret, a találkozó előtt meg minden szart kitalál, hogy ne kelljen élőben találkozni...mittudomén, férjhez megy a nővére, iskolai rendezvényre kell mennie (Vasárnap!!!), leégett a nagypapa cukorkaüzlete stb.

Óvodában is a meseórát szerettem a legjobban :)

2013. máj. 12. 02:26
 7/21 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert nekem nem feltétlen kellene kép, ahhoz, h találkozzak vkivel, főleg egy olyannal, aki neten tök jó fejnek tűnt (legalábbis remélem), s mivel visszaírt ezért talán az voltam, de lehet, h nem.

Egyébként mit szűrtök le egy kép alapján csajok? Csinálok vagy csináltatok sztem olyan képet a csillagban (börtön) bárkiről, hogy szívesen elmennétek hozzá. Egy kép rohadtul nem számít semmit. Én pl. inkább írásaiból szűröm le, h milyen az ember, de egyébként elcsevegek a legrusnyább csajjal is a Földön, ha értelmes.

Simán csak kíváncsi lettem volna rá, s nem is a házhoz hívtam, hanem a suliba, ahol nem igazán tudtam volna elkapni, ugyanis még a WC is tele van kamerával, szóval ezért se értem.

2013. máj. 12. 22:03
 8/21 anonim ***** válasza:
na ezért írtam én azt, hogy nekem facebook profil kell hozzá.
2013. máj. 12. 22:54
 9/21 A kérdező kommentje:
Facebook profilt is csinálok bármelyiknek 500 szuper szimpi ismerőssel, s azt egyszerűbb is, mint a képet.
2013. máj. 12. 23:02
 10/21 A kérdező kommentje:

Mondd el pls., h neked miért kell kép?

Érdekelne. Mert ha barátot akarsz, akkor értem, h fontos a külső, de ha nem, akkor MIÉRT?

2013. máj. 12. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!