Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok azokról a csajokról?
Ezek hazug kamugépek, a csillagot lekamuzzák az égről.
A jelenségnek neve is van: Nagymama-szindróma. Eléggé elterjedt jelenség, nagyon is jellemzi a lányokat. Abból áll, hogy a lány megjátssza a kedvest, csinálja neked a fejét hogy milyen édes vagy, milyen drága, így szeret, úgy szeret, a találkozó előtt meg minden szart kitalál, hogy ne kelljen élőben találkozni...mittudomén, férjhez megy a nővére, iskolai rendezvényre kell mennie (Vasárnap!!!), leégett a nagypapa cukorkaüzlete stb.
Óvodában is a meseórát szerettem a legjobban :)
Csak azért kérdeztem, mert nekem nem feltétlen kellene kép, ahhoz, h találkozzak vkivel, főleg egy olyannal, aki neten tök jó fejnek tűnt (legalábbis remélem), s mivel visszaírt ezért talán az voltam, de lehet, h nem.
Egyébként mit szűrtök le egy kép alapján csajok? Csinálok vagy csináltatok sztem olyan képet a csillagban (börtön) bárkiről, hogy szívesen elmennétek hozzá. Egy kép rohadtul nem számít semmit. Én pl. inkább írásaiból szűröm le, h milyen az ember, de egyébként elcsevegek a legrusnyább csajjal is a Földön, ha értelmes.
Simán csak kíváncsi lettem volna rá, s nem is a házhoz hívtam, hanem a suliba, ahol nem igazán tudtam volna elkapni, ugyanis még a WC is tele van kamerával, szóval ezért se értem.
Mondd el pls., h neked miért kell kép?
Érdekelne. Mert ha barátot akarsz, akkor értem, h fontos a külső, de ha nem, akkor MIÉRT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!