Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy mit gondoljak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit gondoljak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki mar evek ota tetszik nekem de soha nem beszeltem még vele.De egy este mikor bulizni mentem,egy tarsasagba kerultunk.Majd buli utan bejelolt,ramis irt es azota minden nap beszelunk.Mindig probaltunk osszehozni egy randit kettesbe de soha nem jott ossze.4-szer mondtuk le...Igy nem volt mas valasztasunk mint buliba talalkozni 2.szor.Nagyon jol elvoltunk.csokoloztunk is.Es azota szerencsere sikerult osszehozni egy randit is.Felmentunk hozza es hat igen ott is kavartunk de nem volt semmi tobb:). ő ilyen tipikus szepfiu vagy hogy is mondjam.es az a problemam h nagyon rossz pletykakat hallok rola.az e. baratnojet ott szivatta ahol tudta...meg h mindenkit csak atver es kihasznal es a lanyok csak a szexre kell neki.pedig még szux ebbe biztos vagyok.szoval nem tudom h mit higgyek.nem akarok addig varni h a vegen beleszeressek ,o meg jol atverjen...de amiket hallok rola az nekem annyira hihetetlen mert nem ez jon le amikor beszelgetek vele..allandoan o ir ram es ez mar honapok ota megy.en még soha nem irtam ra://meg szajrapuszival koszont el tolem mikor bucsuzkodtunk...nagyon kene valami tanacs mert elvileg jovoheten talalkozunk:/ sokan azt mondjak h chaten beszeljem meg vele.ez amugy nem is lenne olyan rossz otlet mert elobe nem menne az tuti..

h hozzam fel nala a temat vagy egyaltalan mit mondjak neki?:|

bocsi h ilyen hosszu lett:$

16/L

2013. máj. 11. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Előbb tudni kéne hogy az exbarátnő terjeszti-e ezeket a pletykákat, és hogy ez nem csak valami bosszú-e. Mi alapján gondolod szűznek ha mindenki más azt mondja hogy csak a szexre kellenek neki a lányok? Mert ez egy kicsit ellentmondásos.

Szerintem az alap hogy nem fekszel le vele egy hét után, akkor meg van időd nem? Ha képes várni hónapokat, akkor nyilván téves a többiek vádaskodása, persze ha közben hűséges marad. Ha meg nem, akkor nem érdemli meg hogy egy gondolatot is fecsérelj rá. Légy észnél az elején, nem kell fülig belezúgni hogy aztán kihasználhasson. Finoman érdeklődhetsz az előző kapcsolatairól, az még nem feltűnő, de abból már tudsz következtetni. Azt is meg lehet figyelni, mennyire és milyen szinten néz meg más csajokat mikor együtt vagytok buliban. Szóval csak finoman, így az elején szerintem nem kellene frontálisan nekiszegezni a kérdést, mert akkor átmegy védekezőbe és nem lesz őszinte.

2013. máj. 11. 21:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod.nem az exbaratnoje terjeszti.az a baj h ahol lakok ott mindenki ismer mindenkit de szoszerint.szoval nem bosszu az biztos...megegyszer koszonom
2013. máj. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!