Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el manapság a férfiak (tisztelet a kivételnek, ami sajnos nagyon kevés) hogy a nők kezdeményezzenek? Elvileg a férfi az erősebb nem, és ez az ő feladatuk, ők az 'úr a háznál', akkor ebben is vegyék ki a szerepüket!
Talán azért ,mert annyit hisztiztetek az egyenjogúság miatt. Egyenlő fizetést, jogokat, elbánást akartok.
Nos, ahogy Aladdin mondta Jaffarnak a mese végén: "Azzal más is együtt jár!"
Bizony. Itt az egyenjogúság ideje, lehet örülni. És tessék randira hívni a pasast (!)
Ugyanabba a "típusba" tartozom, mint te kedves kérdező, viszont párszor már én is kezdeményeztem az elmúlt pár évben, tehát teljesen attól sem zárkozom el, viszont azok a kezdeményezések teljes kudarccal végződtek, mert azoknak a férfiaknak én, mint nő, nem jöttem be, csak, mint barát. Ezért fogadtam meg, hogy többet nem kezdeményezek, mert az amúgy is kevés önbizalmamat ezek a kudarcok csak még jobban lerombolták.
Azért teszem hozzá, hogy vannak még kezdeményező férfiak is, tehát nem mindegyik várja el azt, hogy a nők tegyék meg az első lépést, úgyhogy kedves kérdező légy türelmes és hidd el, akkor rád talál majd a számodra is igazi férfi. 31N
Kedves kérdező
Értem az építő jellegű kritikád, csak 30 felett kissé nehéz. ... Azt hiszem össze kéne szedni magunk.
Ti magamfajta srácok, meg NE sértődjetek meg azon ami ránk igaz, mert én se tettem
"
Szeretetéhes, de korrekt - Sok nyámnyila pali nem találja a helyét ebben a szeretetmentes világban, ezért kaptok tőlük munkát.
Szeretetéhes, próbálkozós - Rengeteg hímet nevelt az anyja, és ez látszik is a balfékségükön, ezért kaptok tőlük munkát.
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!