Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem egy nagyszám látom én is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem egy nagyszám látom én is? ( vers)

Figyelt kérdés

Mi lenne a véleményetek erről a kis versecskéről , egy benem teljesült szerelem után?

Az életet szerette

De szerelem eltemette

Annak a drognak rabja

Mely minden baját adja

Ez a múlhatatlan szerelem

Ez mi táplálja életem

Adja lassan a jóját

S elveszi minden napját

Volt elsőnek Petrája

Ki életét táplálja

Múlhatatlan szép gyönyör

Távolsága csupán öl

Napjába ragyok közele

Gondolati jára fele

Viszonzásra nemnyert soha

Még mindig meghatja

Szomorú látni sorsát

Hogy veszejti minden napját

Olyan mintha élvezné

Talán szívből szereté

Szerelem hiú ábránd

Hogy nem ölelheti át

Azt a lány....

2013. máj. 11. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
aha
2013. máj. 11. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
édes jézus
2013. máj. 11. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz.
2013. máj. 11. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Küld el annak akinek írtad!
2013. máj. 11. 15:37
 5/9 cheeselord válasza:
100%
Szerintem ha ezt a módját találtad meg az önkifejezésnek, továbbra is írogasd verseid a meghatározóbb élményeidről, gyűjtsd őket össze, később olvasgasd őket vissza, olyan lesz , mintha egy fényképalbumot nézegetnél. Viszont ha azt szeretnéd, hogy verseid másokat is megindítsanak, ahhoz egy párosrímnél és egy pár régies szónál többre van szükség, szóval híres nem leszel vele, de saját magadnak örömet szerezni nincs is jobb, mint alkotni valamit, úgyhogy folytasd csak.
2013. máj. 11. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
5össel egyet kell értsek. Irodalmi szempontból a dolog több sebből vérzik szóval ha arra számítottál hogy mindenki elámul, akkor sajnos ahhoz ez kevés. Mindenesetre első szárny próbálgatásnak jó, én is támogatom hogy csináld ha te örömödet leled benne, hisz az a lényeg, ebben is lehet fejlődni ahogy minden másban.
2013. máj. 11. 15:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem akarok mondjuk Petőfi babérjaira törni , csak tényleg jólesik kíírni magamból a dolgot :)
2013. máj. 11. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
petőfiéra ne is törj, babits szerint is nyárspolgár a zseni álarcában ...
2013. máj. 11. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Eddig ez volt a legjobb azok közül, amiket itt láttam.
2013. máj. 18. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!