Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mennyire jo/kellemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire jo/kellemes érzés ha kapnátok egy csak nektek írt verset?

Figyelt kérdés
egy olyan személytől akit csak látásból ismertek

2013. jan. 10. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
ezt buktad,mai világban már nincs olyan fiatal csaj akit ez érdekel!!!
2013. jan. 10. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy nincs ilyen csaj, mert mindig is lesz. Abban viszont igaza van az elsőnek, hogy ha nem ilyen típus a csaj, akkor kínos felsülés is lehet belőle. Ráadásul amilyen erőltetett szerelmes verseket tud kreálni az emberek 90%-a, az inkább émelyítő, mint megható.
2013. jan. 10. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a lányok nagy részének jól esne egy vers ha mondjuk úgy írod meg hogy hozzá illő legyen, de mivel írtad hogy csak látásból ismer így szinte még idegen vagy neki és egyből egy szerelmes verset írni neki-nem hiszem hogy le vennéd a lábáról.
2013. jan. 10. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem rengeteget írt a barátom régen, bár igaz, hogy mi akkor már jártunk. Nekem nagyon jól esett, olyan édes volt, amikor hozta a kis füzetlapokat a szerelmes szavaival<3

Egy idegentől emglepődnék, de jól esne. Mondjuk én romantikus lélek vagyok:)

2013. jan. 10. 17:42
 5/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat;) ugy gondolom makjd ha megismerem akk irok...mert igy nehez is par sornal tobbet irni;)
2013. jan. 10. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Imadnam!! :)) tenyleg!! Ha a lany nem erdekli el mehet a busba!! Sok szerencset! Tedd vagy ne tedd de probald,szoval TEDD!!

17/L

2013. jan. 10. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocs kimaradt: *tedd v ne tedd de ne probald

17/L

2013. jan. 10. 20:04
 8/9 A kérdező kommentje:
ok koszi a biztatast;) eleg jo rimek jonnek a fejembe csak ugy freestyle is ..de leirni nem sokszor szoktam...de koszi megint uccso;))) 18vagyok am.)
2013. jan. 10. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Es hol latod a lanyt? Utcan/suliban stb.? Facebookon sincs meg?
2013. jan. 11. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!