Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,februárban leszünk 1 évesek a barátnőmmel,és szeretnék neki ajándékba venni egy nyakláncot,és e mellé,egy verset is szeretnék neki "adni".
De,sajnálatos módon,a vers író készségeim eléggé alapfokúak,ezért azt szeretném kérdezni tőlletek,nem tudnátok-e egy pár soros verset irni nekem?
2013. jan. 28. 18:03
1/8 anonim válasza:
1 éves lánynak inkább egy csörgőt vegyél.
2/8 anonim válasza:
Már ékszert? 1 évesek lesztek csak ember! Vegyél cumisüveget vagy hasonlót.
3/8 anonim válasza:
jól látod, tényleg ne írj verset, de mindjárt linkelek neked egy szép kányádit, várj
5/8 anonim válasza:
Vers helyett keresd meg Varró Dani - Szívdesszert című könyvét.
Imádni fogja. :-)
6/8 anonim válasza:
Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak, amíg csak élek. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!
ennyi :D
7/8 anonim válasza:
De ha verset adsz neki, vagy írsz, akkor annak személyesnek kell lennie, és nem vadidegenekre kéne bízni, hogy írjanak neked... Találj ki valami mást szerintem, de az tök gáz, ha mások írják meg neked a verset :/
8/8 A kérdező kommentje:
Srácok/csajok,nagyon viccesek vagytok :D
Én 16vagyok,ő 15 :D
Még valami nagyon jó poén? :D :D :D
2013. jan. 29. 07:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!