Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart lefeküdni velem ez a srác? Ennyire puha p. öcsök manapság?
Randiztam egy sráccal,elmentünk moziba,utánna sétáltunk egyet majd felmentünk filmet nézni hozzám.Mondtam ha van kedve jöjjön fel.Már 1.5 hónapja beszélgettünk a neten elötte.Mondtam neki nyugodtan feküdön le az ágyra,majd elkezdtünk időval csokólzni és a kezembe vettem a farkát,elkezdtem neki verni és gondoltam kielégítem szájjal és majd utánna szexelünk egy jót.Ő nem akarta és elviharzott haza.Nem értem mert jól nézek ki,és tudom hogy jó csaj vagyok,igényes vagyok,eddig ez nem volt gond.Miért nem akart velem lefeküdi?
20/L
ma 15:29
Széjjel kúrt volna?:)Hát nem is tudom...ki kúrt volna kit szét.:)))Elembe vagyok szóval...
Üdv Kérdező! Sok férfi megijed, ha egy nő határozottan a kezébe veszi az irányítást. Az első randitok volt egyébként? Mert akkor különösen váratlan lehetett neki ez a helyzet. Várj egy kicsit, aztán reméljük, alakul majd a dolog! Mindenesetre én mosolyogtam egy jót rajta.
Egyébként nem kellene ennyire könnyen dobálóznod a puhap...cs szóval! Nem, könnyű nekünk manapság! Az egyik lány azt akarja, hogy úriemberek legyünk és ne erőltessük a szexet, a másik, mint te is, azt akarja, hogy azonnal vágjunk bele a dolgok közepébe. Nem könnyű rajtatok kiigazodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!