Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart lefeküdni velem ez a srác? Ennyire puha p. öcsök manapság?
Randiztam egy sráccal,elmentünk moziba,utánna sétáltunk egyet majd felmentünk filmet nézni hozzám.Mondtam ha van kedve jöjjön fel.Már 1.5 hónapja beszélgettünk a neten elötte.Mondtam neki nyugodtan feküdön le az ágyra,majd elkezdtünk időval csokólzni és a kezembe vettem a farkát,elkezdtem neki verni és gondoltam kielégítem szájjal és majd utánna szexelünk egy jót.Ő nem akarta és elviharzott haza.Nem értem mert jól nézek ki,és tudom hogy jó csaj vagyok,igényes vagyok,eddig ez nem volt gond.Miért nem akart velem lefeküdi?
20/L
"jó csaj vagyok,igényes vagyok"
"Már 1.5 hónapja beszélgettünk a neten elötte"
"Nem vagyok ri.banc."
"Néztük a filmet majd elkezdtübk csókolózni,majd megfoktam a péniszét,mlehúztama zipzárját és a számba akartam venni"
elkezdtünk
megfogtam
lehúztam
cipzár
:)
Nem tudom mi baja volt a srácnak... miért nem kérdezed meg? Lehet égve hagyta a villanyt, vagy a vízcsapot..vagy olvasott a szifiliszről...
Köszi a boldog perceket! Élvezet ez az oldal! :)
Én sem értem őket. Nagy a szájuk, kérkednek a mocskos fantáziáikkal, aztán amikor alkalom adódna a megvalósításukra, akkor berezelnek.
Olyannal is találkoztam már, akinek sok volt a csók a második randin, úgy vélte, túl gyorsan halad a kapcsolatunk. Csak hónapokkal később tudtam rávenni bármire is... Addig meg csak csorgatta a nyálát és takargatta meg igazgatta magát, mert amúgy mindig állt neki, mint a cövek :D
Nekünk nőknek úgy látom, semmi sem jó. Amúgy ez is egy erősen provokatív kérdés.
Ezer oka lehet: nem akarja elsietni, mert többet akar. Megijedt ettől a rámenős stílustól. Nem szereti az egyéjszakás lányokat. Sok volt már neki a két film. Vagy csak rájött, hogy rém beképzelt vagy (jó csaj vagyok).
Nem igazán értem, hogy az ilyen lányok magukat miért nem értékelik egy kicsit többre. Na mindegy, mindent én sem tudhatok.
Nem értem, miért lenne azért beképzelt, mert tudja, hogy jól néz ki. Jobb, ha valaki egész nap amiatt kesereg, hogy milyen csúnya? Az a vonzó egy nőben, ha képtelen értékelni a testi adottságait?
Egyébként.. nem lehet, hogy szűz a srác?
Erre itt hiába vársz választ.Vele kell megbeszélned a dolgot.
Mi mégis honnan tudjuk?Csak találgathatunk.
Tényleg furcsán viselkedett,a férfiak ilyenkor nem így szoktak reagálni.
Ha érdekel kérdezd meg TŐLE!
ma 15:02
Igen jó csaj vagyok.Miért baj az ha van önbizalmam?Nem vagyok magamtól elszállva,de tudom hogy jók az adottságaim.Nem járok a fellegekbe,nem vagyok beképzlet stb.Egyszerűen jól érzem magam a bőrömbe és tudom hogy mivan.Ennyi.
Hát ilyet még nem tapasztaltam. Eléggé úgy néz ki, hogy megijedt a srác...
Hány éves? Vagy szűz, vagy pedig nem volt még ilyenbe része. Mármint mindig sokáig kellett várnia a csajokra, most meg hirtelen ott termedtél, aztán elsőre még engedte, de túl sokat gondolkozott és elbizonytalanodott.
NEm hiszem, hogy veled lenne a baj.
Egyébként meg mozi után felmenni "filmet nézni" egyértelmű célzás.
Egy randi után senki lakására nem megyek fel, hacsak nem akarok lefeküdni az illetővel. Örök szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!