Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akart lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akart lefeküdni velem ez a srác? Ennyire puha p. öcsök manapság?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal,elmentünk moziba,utánna sétáltunk egyet majd felmentünk filmet nézni hozzám.Mondtam ha van kedve jöjjön fel.Már 1.5 hónapja beszélgettünk a neten elötte.Mondtam neki nyugodtan feküdön le az ágyra,majd elkezdtünk időval csokólzni és a kezembe vettem a farkát,elkezdtem neki verni és gondoltam kielégítem szájjal és majd utánna szexelünk egy jót.Ő nem akarta és elviharzott haza.Nem értem mert jól nézek ki,és tudom hogy jó csaj vagyok,igényes vagyok,eddig ez nem volt gond.Miért nem akart velem lefeküdi?

20/L

2013. máj. 11. 14:48
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
59%

Igazad van, jó nagy puha p*cs volt, vagy homár, mert ha tényleg jó csaj vagy, akkor én a helyébe elég rendesen megb*sztalak volna.

18/F

2013. máj. 11. 15:12
 22/47 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, hogy félt attól, hogy gusztustalan és rossz ízű a pénisze, lehet, hogy nem fürdött napokig, bla bla.
2013. máj. 11. 15:13
 23/47 A kérdező kommentje:
24 éves állítása szerint voltak barátnői.Nem egy szűz kisfíúnak néz ki,de aztán nem lehet tudni.Igen a filmnézés az egyértelmű célzás főleg mozi után,bár szinte egy egész napot együtt voltunk,szóval nem egyből a mozi után mentünk fel.
2013. máj. 11. 15:15
 24/47 anonim ***** válasza:
72%

Arról nem is beszélve, hogy a szex csak szex. És ez lényegében egy "ingyen" alkalom volt.(nem sértés:))

Egyszer egy régi ismerősöm szállást keresett Pesten én meg felajánlottam hogy itt aludhat. Régebben tetszett a srác és háát..meg is történt az este. Ha nem akartam volna, akkor fel se hívom. Ha meg eljön, akkor vagy lesz belőle valami vagy nem. Rajtam nem múlik.

Mindenesetre nekem nem az a tapasztalatom, hogy ha csak egy egysezrű szexre kerülne sor, akkor a srácok fejvesztve menekülnek.. Szóval a szex, az szex.

2013. máj. 11. 15:15
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43338..

Ezután már totálisan képzavarban élek. Az egyik akar, a másik nem, a harmadik elszalad, a negyediket felcsinálják..... azt hiszem velem van a baj. :)

2013. máj. 11. 15:17
 26/47 A kérdező kommentje:
Kérlek ne írogassatok privátot....nem fogok ezentúl neten ismerkedni.Ti is csak hazaszladnátok..:)))
2013. máj. 11. 15:17
 27/47 anonim ***** válasza:

Amúgy mit néztetek moziban, meg otthon? csak kíváncsiság :)

Azt nem nézek senkivel többet. :)

2013. máj. 11. 15:21
 28/47 A kérdező kommentje:
Forrest Gump:D
2013. máj. 11. 15:25
 29/47 anonim ***** válasza:
Nem GeGeL volt az? :D
2013. máj. 11. 15:28
 30/47 A kérdező kommentje:
Ja moziba?Mellékhatások.
2013. máj. 11. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!