Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akart lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akart lefeküdni velem ez a srác? Ennyire puha p. öcsök manapság?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal,elmentünk moziba,utánna sétáltunk egyet majd felmentünk filmet nézni hozzám.Mondtam ha van kedve jöjjön fel.Már 1.5 hónapja beszélgettünk a neten elötte.Mondtam neki nyugodtan feküdön le az ágyra,majd elkezdtünk időval csokólzni és a kezembe vettem a farkát,elkezdtem neki verni és gondoltam kielégítem szájjal és majd utánna szexelünk egy jót.Ő nem akarta és elviharzott haza.Nem értem mert jól nézek ki,és tudom hogy jó csaj vagyok,igényes vagyok,eddig ez nem volt gond.Miért nem akart velem lefeküdi?

20/L

2013. máj. 11. 14:48
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy annyira mégsem jöttél be neki.
2013. máj. 11. 14:48
 2/47 anonim ***** válasza:
60%
Talán mert egy ribanc vagy, és neki nem ilyen csajra van szüksége.
2013. máj. 11. 14:49
 3/47 anonim ***** válasza:

Pontosan mikor hátrált meg és húzta el a csíkot ?

Mit csináltál pontosan akkor ?

2013. máj. 11. 14:49
 4/47 anonim ***** válasza:
71%

Ha meg le akart volna fektetni, jön az ilyen kérdés: "Manapság minden férfi csak ágyba akar vinni, hol vannak a normális pasik?"

Mondjuk lehet, hogy nem csak megdugni akar, lehet ez a baj... Esetleg szűz.

2013. máj. 11. 14:50
 5/47 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ri.banc.Kívántam a szexet ennyi és őt is megkívántam.Miért baj ez?Amikor a férfiak dugnak meg ribikat a disco wc-ba vagy eéső alkalommal az mivel különb?

Na elmondom hogy volt.Néztük a filmet majd elkezdtübk csókolózni,majd megfoktam a péniszét,mlehúztama zipzárját és a számba akartam venni elökött magától és felöltözött és elment.Mint egy kis óvodás...nem értem.Ennyire nem jó nektek ha egy csaj szereti a szexet?Nem vagyok ri.banc.

2013. máj. 11. 14:52
 6/47 anonim ***** válasza:
98%

Az az igazság, hogy az a rámenős stílus amit produkáltál engem is elriasztott volna. Első alkalomra ez kicsit vad.

Többet ér ha valamiért nekünk kell megharcolni.

2013. máj. 11. 14:53
 7/47 anonim ***** válasza:
95%

hát ő ezt nem így képzelte, meg kellett volna várnod ő akarja, de Te tudod

amúgy nem kell így nyilatkozni róla, mert ő egy normális lányt keresett, nem pedig csak dugótársat, N

2013. máj. 11. 14:55
 8/47 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sem sok pasi értékeli ezt, én is mindig azt szeretném, hogy ők harcolják ki elsőre. :)
2013. máj. 11. 14:55
 9/47 anonim ***** válasza:
54%
a szájjal való kielégítést még azért igazán megvárhatta volna..
2013. máj. 11. 15:01
 10/47 anonim ***** válasza:
78%
Ennyiért nem vagy ribanc. Egyszerűen csak megijedt a srác, gondolom. Viszont amikor benyúltál a gatyájába, még nem ellenkezett ? Érdekes, maga sem tudta mit akar..
2013. máj. 11. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!