Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egyszer összejöhetünk?
Ha ilyen biztos vagy benne,hogy nem szédít(pedig igencsak megvan az esély)miért nem kérdezed meg tőle hogy most akar e valamit vagy balettozva hányja a rizsát.
NEm hinném hogy jó ötlet első pasinak egy olyan aki 200 km-re van.A féltékenység nagy úr és nagy esély van rá hogy belefutsz egy távkapcsolatba.
Furcsa az 55 km két óra alatt?????örülj hogy jó a közlekedés feléd.NAponta járok a megyeszékhelyre ami 30 km-re van.Amíg busszal jártam vagy másfél órát buszoztam átszállás nélkül,vagy 1-et átszállással.És csak 30 km.KOcsival25 perc.
Azon meg a legkomolyabban gondolkodj el,hogy egy látatlan 20 éves egy szűz csajnak benyomja hogy szereti a gyerekeket meg ilyenek....tiszta gááááááz...
NA meghogy van barátnője és el akarnád venni tőle.NEm csodálkoznék ha utána beverné a fejed.
21/L
Tyűűűű azám a komoly téma hogy ki mikor kefél először meg cigizik:D
MÉgha a globális felmelegedést írtad volna vagy közgazdaságtant,filozófiát:D
biiiiiiiztos nagyon kiismerted interneten keresztül, az msn erről híres :D
a pedofilok is így szedik áldozataikat. amugy ha neked tetszik, hogy igy bánik a barátnőjével...gondolj bele, melletted nem ugyanezt fogja csinálni? naná hogy DE! azért sok sikert! ha ennyire gyökér vagy akkor összeilletek
Drágám...
én vagyok az 50 km-re lévő csaj a barátjától
hogy hogy lehet az hogy 2 óra alatt érek le???? úgy hogy vidéken lakom ő pedig pest másik részében
azaz hiába 50 km, csatlakozással a város részéből eljutni a másikba alapból egy óra és akkor nem vettem a volánt...
mindegy, a lényeget kivetted a válaszomból látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!