Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egyszer összejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egyszer összejöhetünk?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete honfoglalón megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal,humoros meg minden,felvett msn-re.Azóta minden nap beszélünk, néha én,néha ő ír rám.20 éves,és van egy 15 éves barátnője aki tőle 200 km-re lakik és elég ritkán találkoznak...Azt mondta h szép vok meg kérdezte sokszor h miért nincs pasim...Meg mondta h ha nem lenne neki barátnője akk neki kellenék:DMeg szokott néha olyanokat írni,hogy fúú:D Pl tegnap is mikor bezséltünk a családalapításról meg h ő is szereti a gyerekekt mint én,írta h majd szóljak ha gyereket akarok,mert akk segít csin.nixDÉs olyan aranyos, meg jól is néz ki nagyon, meg rengeteg olyan jelzést tett h tetszek neki...De van barátnője...Megvárjam míg neadjisten egyszer szétmennek v mit tegyek sztetek?:S
2009. szept. 30. 16:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ha ilyen biztos vagy benne,hogy nem szédít(pedig igencsak megvan az esély)miért nem kérdezed meg tőle hogy most akar e valamit vagy balettozva hányja a rizsát.

NEm hinném hogy jó ötlet első pasinak egy olyan aki 200 km-re van.A féltékenység nagy úr és nagy esély van rá hogy belefutsz egy távkapcsolatba.

Furcsa az 55 km két óra alatt?????örülj hogy jó a közlekedés feléd.NAponta járok a megyeszékhelyre ami 30 km-re van.Amíg busszal jártam vagy másfél órát buszoztam átszállás nélkül,vagy 1-et átszállással.És csak 30 km.KOcsival25 perc.

Azon meg a legkomolyabban gondolkodj el,hogy egy látatlan 20 éves egy szűz csajnak benyomja hogy szereti a gyerekeket meg ilyenek....tiszta gááááááz...

NA meghogy van barátnője és el akarnád venni tőle.NEm csodálkoznék ha utána beverné a fejed.

21/L

2009. okt. 1. 14:46
 22/27 anonim ***** válasza:

Tyűűűű azám a komoly téma hogy ki mikor kefél először meg cigizik:D

MÉgha a globális felmelegedést írtad volna vagy közgazdaságtant,filozófiát:D

2009. okt. 1. 14:49
 23/27 A kérdező kommentje:
De én nem akarom elvenni a barátnőjétől...Csak most nem értem hogy mivan...Akar-e vmit, vagy sem...És bocsi a közlekedéses izéért..Nem tudtam h nálad szar..
2009. okt. 1. 16:18
 24/27 A kérdező kommentje:
Jah és úgyértettem h komoly téma, h ő is komolyan gondolkodik erről mint én..H milyen szánalmas aki 13 évesen azé bagózik h menő legyen a társaságban,meg akin 14 évesen már 10 pasi átment...
2009. okt. 1. 16:23
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

biiiiiiiztos nagyon kiismerted interneten keresztül, az msn erről híres :D

a pedofilok is így szedik áldozataikat. amugy ha neked tetszik, hogy igy bánik a barátnőjével...gondolj bele, melletted nem ugyanezt fogja csinálni? naná hogy DE! azért sok sikert! ha ennyire gyökér vagy akkor összeilletek

2009. okt. 1. 19:47
 26/27 A kérdező kommentje:
Utolsó!!Mért vok gyökér bmeg??Azért meret msnezek egy sráccal?xDxDTe nem vagy ép-.-Az ilyen beszólásokat meg mellőzd már légyszi a kérdéseimnél...Nem is találkoztunk még és sztem nem is fogok amíg barátnője van...Kül.is,nem is ismersz h véleményt alkoss róla-.-:PTe vagy a gyökér..-.-
2009. okt. 4. 11:10
 27/27 anonim ***** válasza:

Drágám...

én vagyok az 50 km-re lévő csaj a barátjától

hogy hogy lehet az hogy 2 óra alatt érek le???? úgy hogy vidéken lakom ő pedig pest másik részében

azaz hiába 50 km, csatlakozással a város részéből eljutni a másikba alapból egy óra és akkor nem vettem a volánt...

mindegy, a lényeget kivetted a válaszomból látom...

2009. okt. 5. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!