Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egyszer összejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egyszer összejöhetünk?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete honfoglalón megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal,humoros meg minden,felvett msn-re.Azóta minden nap beszélünk, néha én,néha ő ír rám.20 éves,és van egy 15 éves barátnője aki tőle 200 km-re lakik és elég ritkán találkoznak...Azt mondta h szép vok meg kérdezte sokszor h miért nincs pasim...Meg mondta h ha nem lenne neki barátnője akk neki kellenék:DMeg szokott néha olyanokat írni,hogy fúú:D Pl tegnap is mikor bezséltünk a családalapításról meg h ő is szereti a gyerekekt mint én,írta h majd szóljak ha gyereket akarok,mert akk segít csin.nixDÉs olyan aranyos, meg jól is néz ki nagyon, meg rengeteg olyan jelzést tett h tetszek neki...De van barátnője...Megvárjam míg neadjisten egyszer szétmennek v mit tegyek sztetek?:S
2009. szept. 30. 16:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

HÁt nem értem......Te csak abba gondolj bele,hogy most van egy barátnője és mellette téged szédít.NEm gondolod ha esetleg te lennél a barátnője mást szédítene ilyen szöveggel????Vagy épp most is ezt csinálja???Ezen el kéne gondolkodni.Amúgy senki nem akar szerintem lehurrogni,hanem egyszerűen reálisan látják a dolgot:16 évesen 180 km rengeteg.MEg amúgy is csak 20 km-el kevesebb mint a mostani csaja.

Szerintem keríts magadnak más fiút.Főleg mert neki van nője és szerintem te se csippantanád ha a faszidat valaki le szeretné cspni a kezedről.

2009. szept. 30. 17:51
 12/27 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszoló: Köszönöm, h szurkolsz aranyos vagy:)

Utolsó válaszoló: Én reálisan gondolkodok, jó, lehet hogy túl optimistán...És azt nem hinném h több csajt szédítene,mivel azt mondta h velem más mint a bnőjével...Mármint h én más vok meg h szimpi vok neki...

És amúgy is azt mondta hogy nem nagy csajozós...Eddig 2 csaja volt 20 éves létére...Úgyhogy..:P

2009. szept. 30. 18:15
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

figyelj! azt írtad hogy 180 km és ez max 2-3 óra vonatozás

és hogy valaki havonta vagy kéthavonta találkozik a férjével

ez lehet igaz de ha össze is jönnétek akkor is megőrülnél annyira hiányozna

én tudom

mi csak 50 km-re lakunk egymástól, ott vagyok 2 óra alatt és heti minimum 3-4 napot együtt vagyunk

de mégis nagyon hiányzik akkor is ha nincs itt mellettem

ha egyszer nagyon beleszeretsz nem fogsz megelégedni a heti/kétheti találkozásokkal

másfelől ezek a netes pasik csak hülyítik a csajokat:S tapasztalat

L/18

2009. szept. 30. 19:51
 14/27 anonim ***** válasza:
Neten mindenki azt ír, amit akar az már a te bajod h a leggázabb és legósdibb csajozós dumáak bedőlsz, h te más vgy mint a többi. PErsze nincs két ugyanolyan ember de ez csak fel akar szedni, párszor max megdug azt ha megun lelép. Ha ez kell neked ne hallgass ránk. KÍvánom h ne legyen igazam de te egy fennhéjázó kis k vagy szal mégiscsak. :)
2009. szept. 30. 19:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Figy, véleményt kértél..ha valaki azt írja, nem téma, egyértelmű, hogy ez semmi, akkor ne győzködd magad..ismerős dolog, én is mindig felhoztam mindenféle dolgot, hogy de így, de úgy..meg ha ilyenekről fantáziálgat, hogy ha nem lenne barátnője, akkor veled összejönne, meg csinálna neked gyereket..könyörgöm, egy komoly gondolkodású ÉRETT srác, nem "csinál" csak úgy gyereket...elég buta lehet, már bocsánat...amúgy meg, ha kapcsolatban vagyok és szeretem a másikat, plusz hűséges vagyok, nem mondok ilyeneket másoknak..én a helyedben keresnék egy: okos, tisztességes, "élő" barátot...ha már annyira szeretnél.
2009. szept. 30. 21:26
 16/27 anonim ***** válasza:

2 hete ismerted meg és már ennyire összemelegedtetek???

Nem gondolod, hogy picit elhamarkodott az egész???

És máris ilyenekről beszéltek?

MSN-n főként, hoyg megsimerd a másikat hónapok kellenek hogy elteljenek és úgy h naponta beszélsz 4-5 órákat...

Ez a 2 hét..ez nagyon nagyon kevés...

Imserd meg jobban...és majd ismerd is ki...lássuk, hogy meddig bir téged hűlyíteni.

A barátnőjével is 2 hetes ismeretség után jöttek össze?

2009. szept. 30. 21:40
 17/27 anonim válasza:
Szerintem ez jó dolog! Én is a netem ismerkedtem meg a pasimmal! És ő tőlem kb. 200 km-re lakik!
2009. szept. 30. 22:41
 18/27 A kérdező kommentje:

19:54-es!Te csak engem ne nevezz fennhéjázó k-nak,mert nem vok az!!A másik: még n volt barátom úgyh.egyáltalán nem vok k...-.-Vegyél vissza picit...

21:26-os. Szerintem cs poénból mta h szóljak ha akarok gyereket mert akk segít..xD:D Nem kell ilyen véresen komolyan venni az ilyen hülyüléseket sztem...Max csak arra célzott h egyszer ha összejönnénk ak..De akk sem úgy h gyerek legyen belőle szal érted...És am.sztem elég komoly mert komolyabb témákról is naon jól eltudtunk beszélgetni...PL h ma már az a divat h 13-14 évesen nem szűz,meg h mennyien bagóznak már ennyi idős korba...A fiú barátaim közül majdnem az összes bagózik de ő 20 éves létére nem...És ő is családcentrikus ahogy én meg szereti a gyerekeket...Mind1,hagyjuk,mondom kár h idejöttem..Jah és aki 50 km-re él a barátjától az hogyhogy 2 óra alatt ér oda hozzá?:O Biztos nem,vis nem hinném, mert hozzám Szeged 55 km-re van és egy óra alatt ott vok...Nem tom te h számoltad...xD:D

2009. okt. 1. 11:45
 19/27 A kérdező kommentje:
Jah és a barátnőjével 3 hónapos ismeretség után jött össze..Vis 3 hónapot msn-eztek miután taliztak..
2009. okt. 1. 11:47
 20/27 A kérdező kommentje:
A másik: nem értem h aki neten ismerkedik az miért ne lehetne normális és nem cs arra kellek neki??Unokatesóm(fiú)neten ismerkedett meg a mostani feleségével, 1 év után összeházasodtak és naon jól megvannak...Most tervezik a pici babát...Íme egy élő példa h nem mindenkinek cs "arra"kell a csaj ha megismerkedik vele a neten..:Meg ő mta is h nem nagy csajozós...Meg olyan aranyos...Áhh mindegy hiába magyarázom,úgyse ti beszéltek vele órákat...Így nem tom elmagyarázni h milyen...Normális,meg aranyos, és tuti nem csak arra kellenék neki! Nem tom ti ezt h tudjátok így megjósolni dehát...Azért köszi mkinek kivéve annak aki lek..vázott-.-(N)
2009. okt. 1. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!