Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egyszer összejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egyszer összejöhetünk?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete honfoglalón megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal,humoros meg minden,felvett msn-re.Azóta minden nap beszélünk, néha én,néha ő ír rám.20 éves,és van egy 15 éves barátnője aki tőle 200 km-re lakik és elég ritkán találkoznak...Azt mondta h szép vok meg kérdezte sokszor h miért nincs pasim...Meg mondta h ha nem lenne neki barátnője akk neki kellenék:DMeg szokott néha olyanokat írni,hogy fúú:D Pl tegnap is mikor bezséltünk a családalapításról meg h ő is szereti a gyerekekt mint én,írta h majd szóljak ha gyereket akarok,mert akk segít csin.nixDÉs olyan aranyos, meg jól is néz ki nagyon, meg rengeteg olyan jelzést tett h tetszek neki...De van barátnője...Megvárjam míg neadjisten egyszer szétmennek v mit tegyek sztetek?:S
2009. szept. 30. 16:15
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Jah azt elfelejtettem én 16 éves lány vok..És még azt is mta h a volt bnőjének sincs túl nagy tapasztalata pasik terén meg h őt jobban vonzzák az oan csajok akik nem naon tapasztaltak pasik terén...
2009. szept. 30. 16:16
 2/27 anonim ***** válasza:
51%

a kis liliomtipró :D

jobban jársz ha leteszel róla. ezek az internetes "párkapcsolatok" szánalmasak és ettől csak még tovább fogsz távolodni a való világtól. kapd össze magad, menj el hétvégén szórakozni, bulizni. ismerkedj élő emberekkel és ne a monitor előtt élj magánéletet

2009. szept. 30. 16:21
 3/27 anonim ***** válasza:
75%
Kizárt dolog. Nem jöttök össze sose.
2009. szept. 30. 16:26
 4/27 A kérdező kommentje:
De a barátnőjével is a neten ismerkedett meg...És én is majdnem 200km-re élek tőle de ha egyszer úgy adódna h összejönnénk akk ez nem lenne szánalmas,mert nem csak internetes kapcsolat lenne, hiszen találkoznánk is...Nem?
2009. szept. 30. 16:27
 5/27 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: ezt miből gondolod??Azt mondta h jó csaj vok, meg annyira édes:) Bár néha szokott olyan megjegyzéseket tenni,mint a gyerekcsinálás is, dehát pasiból van ő is szal ...xD De attól függetlenül nagyon cuki, meg normális, nem olyan mint a többi korombeli 15-16 éves...
2009. szept. 30. 16:31
 6/27 anonim ***** válasza:
A mostani barátnőjével is az a baj h túl messze laknak egymástól, akkor szted veled összejönne a dolog? Semmi tartósban ne gondolkodj
2009. szept. 30. 16:35
 7/27 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem néztem meg hány km-re élünk egymástól,de nem a szomszéd városbaxDxD

Majd mindjárt megnézem neten,aztán megírom...

2009. szept. 30. 16:38
 8/27 anonim ***** válasza:
200 km... ez kizárólag internetes kapcsolat lenne. kétlem, hogy napi rendszerességgel utaznátok egy-egy találkáért
2009. szept. 30. 16:38
 9/27 A kérdező kommentje:

Most töltöttem le egy tékép programot,180 km-re lakunk egymástól...

Az viszont nem olyan őrült nagy távolság ha úgy vesszük, vonattal 2,5-3 óra...

A másik meg, akinek a párja külföldön dolgozik több ezer km-re tőle...Azok milyen gyakran találkoznak??Havonta,2 havonta max...Mi meg esetleg kéthetente tudnánk...Hülyeség volt ide írnom,tudtam h úgyis mindenki azt fogja mondani h semmi esélye...Pedig semmi sem lehetetlen cs akarni kell:PÉs ha tényleg ő álmaim férfija akkor nem fogom veszni hagyni és a távolság sem érdekel...

2009. szept. 30. 16:59
 10/27 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem abban semmi rossz nincs hogy neten ismerkedtel meg vele....igaz a tavolsag az nem vmi klassz...de sztem attol meg lehet belole valami,csak tudod ha vegulis belexeretx nagyon xar erzes lesz h minden 2 hetbe tudtok talizni,mert nagyon fog hianyozni,es alig varod majd hogy vele lehess,de az is fennall h megcsalod mert hianyzik nagyon....s a zis lehet h o is...nem aze de o is pasibol van ugyh. sztem nem toom ebben te kell dont de az is jo doldog sztem amit az elozo vki irt hogy menjel es bulizzal egy nagyot hetvegen s elo emberekkel ismerkedj....attol meg enm kell feladnod ezt a kiberpasit:>ugy azze en drukkolok
2009. szept. 30. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!