Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresővel sikerülhet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresővel sikerülhet? Neked sikerült?

Figyelt kérdés

Szerintetek társkeresővel lehet társat találni? Nekem igazán hiszek másban - ha látok egy jó nőt az utcán, nem szólithatom le. Buliban nem tudhatom, hogy foglalt, akar e valakit, bejövök neki, lehet többé nemis látom stb - bonyolult!

Pasi voltam.

2013. máj. 9. 01:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Ezen ne múljon. Miután a nők javarészét csak a lóvé és a fekete Bömös érdekli, jobban is járok szingliként. Különben is, ti akartátok annyira az egyenjogúságot, bezzeg randira elhívni egy pasast, az már derogál nektek, le is törne a műkörmötök..."

Engem egyik sem érdekel. És ha egy pasi nem elég tökös, hogy ha már a számomat megadom neki, hogy felhívjon és randit kezdeményezzen, akkor mire is mennék vele az élet más területén? Majd ül otthon, és várja, hogy a munkaadó bekopogtasson, mert nem elég tökös állásra jelentkezni? Másrészt nem érdekel egy pasi pénze sem, magamnak is van annyi, hogy kijöjjek belőle, több meg nem kell. Harmadrészt nincs műkörmöm, nem is lesz soha, és a legkevésbé sem vagyok nagy egyenjogúság mániás. A nők és a férfiak különböznek, ez van. Majd akkor rinyáljanak a nők az egyenjogúságért meg a női kvótáért, ha a bányában is kvótát akarnak. (Mondom ezt nőként, szóval ezzel az egyenjogú dumával nagyon mellé lőttél)

Jah, rinyáljatok csak együtt, sajnáltassátok magatokat, attól biztos jobb lesz.

2013. máj. 9. 16:12
 12/17 A kérdező kommentje:

itt most nem arról van szó, hogy ronda vagyok vagy nem. Most tételezzük fel, hogy nem. Egyébként sem arról hiresek a lányok, hogy úgy fordulnak meg az utcán a jó pasik irányába, mint forditott esetben.

Én csupán nem látok más lehetőséget, munkában legalábbis tutira nem. Ezért fordulok ehhez a lehetőséghez.

2013. máj. 10. 00:23
 13/17 anonim ***** válasza:

"Engem egyik sem érdekel."

Igen, a jelenlévő csaj valahogy mindig kivétel. A kivétel pedig erősíti a szabályt.

" Majd ül otthon, és várja, hogy a munkaadó bekopogtasson, mert nem elég tökös állásra jelentkezni"

Ez igencsak durva csúsztatás. A munkának speciel azért jár utána, mert azért kapja a pénzt. Amit ti marokszámra szórtok el a pasi kontójára...

"Jah, rinyáljatok csak együtt, sajnáltassátok magatokat, attól biztos jobb lesz."

Nélkületek még mindig jobb, mint veletek, így legalább az időt és a pénzt arra fordítom, amire érdemes. Mert hogy rátok nem, az több mint nyilvánvaló.

2013. máj. 10. 00:45
 14/17 anonim ***** válasza:

"Amit ti marokszámra szórtok el a pasi kontójára... "

Ez már megint egy undorító, hímsoviniszta általánosítás. Én speciel a saját pénzemet költöm el. Azt nem állítom, hogy nem marokszámra, de onnantól, hogy a sajátom, magánügy. Soha életemben nem kaptam pasitól semmit, és nem is kértem. Ha az első randin meghív egy kávéra, a másodikon ragaszkodom hozzá, hogy én fizessek.

Nem az a lényeg, hogy én kivétel vagyok. Hanem az, hogy az itt kialakult szituáció jól mutatja, hogy ezzel az undorító általánosítással a normális lányokat is kiszórod az ablakon. Ahelyett hogy nyitott lennél, és inkább azokat kukáznád, akik a pénzre hajtanak. Mert a mostani hozzáállással "kiöntöd a vízzel együtt a gyereket is".

2013. máj. 10. 09:10
 15/17 A kérdező kommentje:

nézd, nem arról van szó, hogy valaki jól néz ki, vagy nem... átlagos vagyok, átlagos embereket keresek. De úgy érzem, nehezen megy ez buliban, társkeresőn viszont rengeteg fiatal, aranyos lányt találok.

Ezért kérdezem, hogy volt e, aki egyszerűen sz*rt az egészbe, felregelt egy társkeresőre, és sikerült e neki...

2013. máj. 31. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha így szól a kérdés, akkor igen, én már találtam társkeresőn hosszabb kapcsolatot, de már vége lett. De buliban is ismerkedtem már meg olyannal, akivel aztán 2 évig együtt voltunk. Nincs biztos recept.
2013. máj. 31. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ha így szól a kérdés, akkor igen, én már találtam társkeresőn hosszabb kapcsolatot"

Ez jelen kérdés esetében nem mérvadó, mert te nő vagy. :-)

2013. máj. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!