Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresővel sikerülhet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresővel sikerülhet? Neked sikerült?

Figyelt kérdés

Szerintetek társkeresővel lehet társat találni? Nekem igazán hiszek másban - ha látok egy jó nőt az utcán, nem szólithatom le. Buliban nem tudhatom, hogy foglalt, akar e valakit, bejövök neki, lehet többé nemis látom stb - bonyolult!

Pasi voltam.

2013. máj. 9. 01:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Voltál?
2013. máj. 9. 01:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem használom, mert erőltetett dolog szerintem. Ilyen hirtelen megismert emberekben meg alapból nem bízom meg.
2013. máj. 9. 01:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"ha látok egy jó nőt az utcán, nem szólithatom le."

Miért?

"Buliban nem tudhatom, hogy foglalt"

Kezdj el beszélgetni vele, figyeld a jeleket, kérdezd meg.

"akar e valakit, bejövök neki"

Ha szívesen beszélget veled, akkor igen. Ha nem, az meg hamar kiderül.

"lehet többé nemis látom stb"

Kérd el a számát, hívd fel, beszélj meg randit.

"bonyolult!"

Nincs ebben semmi bonyolult. Légy bátor, legyen önbizalmad és beszélgess, ismerkedj.

Amúgy a kérdésre válaszolva: igen, a neten is vannak rendes, normális lányok, és idióta pitsák. Akárcsak a "kinti világban".

2013. máj. 9. 01:23
 4/17 A kérdező kommentje:

Penelople, hadd dobjam vissza a labdát egy előző kommenttel:

"Ilyen hirtelen megismert emberekben meg alapból nem bízom meg"

első találkozón számot elkérni, stb nem siettség? :D

2013. máj. 9. 01:44
 5/17 anonim ***** válasza:
De igen, eléggé komoly sietség. Az a baj,hogy a nők imádnak visszaélni azzal ha látják hogy valaki lohol utánuk és kaparja a küszöbüket, és minden alkalmat megragadnak hogy a pasit megalázzák. Úgyhogy ezt a durrbele-módszert semmiképp nem javaslom, egyetlen nő se ér meg annyit, hogy megalázkodj előtte.
2013. máj. 9. 01:50
 6/17 anonim ***** válasza:

Mert elkérni a számát megalázkodás? Akkor neked ne is legyen nőd haver.

Különben ha valaki szimpatikus, én magam szoktam megadni a számom, vagy ha kéri, megadom. Szerintem ez így normális. Nincs ebben semmi sietség.

2013. máj. 9. 10:32
 7/17 anonim ***** válasza:
Tök 8. Ide is, meg oda is szerencse kell hogy jó emberrel sodorjon össze az élet vagy jó emberre írj rá. (Jó ember ebben az esetben az akinek nincs párja és szimpatikus vagy neki)
2013. máj. 9. 10:38
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha fiatal vagy és nem vagy nagyon jóképű, akkor elég esélytelen. A huszonéves korosztályban kb. három srác jut egyetlen csajra. Ráadásul írsz egy normális levelet, és még válaszra sem méltatnak. Tehát pont azok találnak ott könnyen társat, akik, a való életben is.

Ha harmincas vagy ott más a helyzet, a sok vén szingli pics@ abban a korban már nagyon érzi, hogy ketyeg a biológiai óra és elkeseredésükben lejjebb adják az igényeiket.

2013. máj. 9. 13:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de nekem sikerült, és én írtam a páromnak, nem ő nekem :D Már majdnem fél éve együtt vagyunk és minden rendben :) Rajtam kívül ott senki nem írt még neki soha, pedig másfél-két éve volt már fent az oldalon :D

25/L

2013. máj. 9. 15:01
 10/17 anonim ***** válasza:

"Mert elkérni a számát megalázkodás? Akkor neked ne is legyen nőd haver."

Ezen ne múljon. Miután a nők javarészét csak a lóvé és a fekete Bömös érdekli, jobban is járok szingliként. Különben is, ti akartátok annyira az egyenjogúságot, bezzeg randira elhívni egy pasast, az már derogál nektek, le is törne a műkörmötök...

13:01 megírta a frankót - ment a zöld pacsi!!!

2013. máj. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!