Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresővel sikerülhet? Neked sikerült?
Szerintetek társkeresővel lehet társat találni? Nekem igazán hiszek másban - ha látok egy jó nőt az utcán, nem szólithatom le. Buliban nem tudhatom, hogy foglalt, akar e valakit, bejövök neki, lehet többé nemis látom stb - bonyolult!
Pasi voltam.
"ha látok egy jó nőt az utcán, nem szólithatom le."
Miért?
"Buliban nem tudhatom, hogy foglalt"
Kezdj el beszélgetni vele, figyeld a jeleket, kérdezd meg.
"akar e valakit, bejövök neki"
Ha szívesen beszélget veled, akkor igen. Ha nem, az meg hamar kiderül.
"lehet többé nemis látom stb"
Kérd el a számát, hívd fel, beszélj meg randit.
"bonyolult!"
Nincs ebben semmi bonyolult. Légy bátor, legyen önbizalmad és beszélgess, ismerkedj.
Amúgy a kérdésre válaszolva: igen, a neten is vannak rendes, normális lányok, és idióta pitsák. Akárcsak a "kinti világban".
Penelople, hadd dobjam vissza a labdát egy előző kommenttel:
"Ilyen hirtelen megismert emberekben meg alapból nem bízom meg"
első találkozón számot elkérni, stb nem siettség? :D
Mert elkérni a számát megalázkodás? Akkor neked ne is legyen nőd haver.
Különben ha valaki szimpatikus, én magam szoktam megadni a számom, vagy ha kéri, megadom. Szerintem ez így normális. Nincs ebben semmi sietség.
Ha fiatal vagy és nem vagy nagyon jóképű, akkor elég esélytelen. A huszonéves korosztályban kb. három srác jut egyetlen csajra. Ráadásul írsz egy normális levelet, és még válaszra sem méltatnak. Tehát pont azok találnak ott könnyen társat, akik, a való életben is.
Ha harmincas vagy ott más a helyzet, a sok vén szingli pics@ abban a korban már nagyon érzi, hogy ketyeg a biológiai óra és elkeseredésükben lejjebb adják az igényeiket.
Én lány vagyok, de nekem sikerült, és én írtam a páromnak, nem ő nekem :D Már majdnem fél éve együtt vagyunk és minden rendben :) Rajtam kívül ott senki nem írt még neki soha, pedig másfél-két éve volt már fent az oldalon :D
25/L
"Mert elkérni a számát megalázkodás? Akkor neked ne is legyen nőd haver."
Ezen ne múljon. Miután a nők javarészét csak a lóvé és a fekete Bömös érdekli, jobban is járok szingliként. Különben is, ti akartátok annyira az egyenjogúságot, bezzeg randira elhívni egy pasast, az már derogál nektek, le is törne a műkörmötök...
13:01 megírta a frankót - ment a zöld pacsi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!