Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság a férfiakat noszogatni kell és lényegében utánuk futkosni, hogy legyen valami a kapcsolatból? Tisztelet a kivételnek!

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ma 20:50

Jaj kérdező ne gyávázzál,ez nem gyávaság,de nem fogok egy olyan nő után futni aki annyira nem jön be...érted hogy miről beszélek?Leírtam az én példámat erre,ami szerintem tökéletes példa volt erre.Van csaj aki megmozgatja minden ideg sejtemet és van olyan aki bejön de annyira nem hogy tegyek is az ügy érdekében.Szóval ez mint mondtam csaj függő és nem gyávaság függő.

2013. máj. 8. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Ennek nagyon egyszerű oka van. A mai nők nagy részének az igényei az egekben vannak, tehát egy átlagos férfinak elég kicsi az esélye náluk, szinte biztos hogy pofára esik ha próbálkozik egy nőnél. És ha valaki mondjuk 10-szer el lett utasítva, nem biztos hogy van kedve 11.-szer is próbálkozni.
2013. máj. 8. 21:00
 13/18 A kérdező kommentje:
de ha van egy jó csaj aki bejön és meg akarod ismerni akkor kezdeményezel vagy megvárod míg a csaj kezdeményez?
2013. máj. 8. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Idézet a kérdésedből: "hogy legyen valami a kapcsolatból"

Nos, ez feltételezi az előzetes ismeretséget, nem?

Ha ismerkedéssel kapcsolatban akarsz kérdezni, akkor azt ne így tedd fel. Általánosítani meg ne általánosíts, mert te eddig ezeket a "férfiakat" vetted észre. A többit egyszerűen észre sem veszed.

2013. máj. 8. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

de ha van egy jó csaj aki bejön és meg akarod ismerni akkor kezdeményezel vagy megvárod míg a csaj kezdeményez?

Ha van egy csak aki csak úgy bejön,de igazából nem mozgat meg annyira,akkor talán ismerkedhetünk aztán majd lesz valami.Nekem az az igazi amikor meglátom és minden idegssejtemet megmozgatja.De szerintem ezzel te is voltál vagy így is vagy ezzel.Neked sem minden pasi jön be annyira és nem mozgat meg úgy igazán.Tudom nehéz feldolgozni hogy te sem lehetsz mindenkinek a bomba nő....:)))Szóval nehogy azt gondold hogy mi férfiak csak a lyukat látjuk és ha nőt látunk akkor elvesztjük fejünket,ahhoz sok mindennek kell lenni a nőben hogy ez így legyen.Hogy na ez bummm mindent felforgat...na számomra ez az igazi,amikor így bejövöget akkor annyira nem teszek érte.

2013. máj. 8. 21:05
 16/18 anonim ***** válasza:

#13 "ÉS meg akarod ismerni"

akkor nem várnék

2013. máj. 8. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Az új generáció nem olyan áldozatkész mint a régi mártír marhák. Ők ha kellett a háborúban a frontvonalon is lelövették magukat akkora marhák voltak, a NAGY BÜDÖS SEMMIÉRT. Ezért hogy bevágták őket egy tömegsírba.

ugyanilyen mártírok voltak a nőzésnél is, egyszerüen annyira hajtotta a farkuk őket,hogy az önbecsülésüket is bekockáztatták egy..nőő miatt.

A mai generáció okosodott, nem ilyen mártír fajzat, elővigyázatosabb, óvatosabb lett. nem töketlenség ez, csak józan ész. Semmi több. Nem érdemes ugyanis a semmiért önbecsülést romboltatni egy bepróbálkozás alkalmával, csak hogy a kis hercegnőnek fajin legyen a komfortérzete. Majd ha a nő jelez, akkor mész. Ha szarik a fejedre, akkor meg te is szarsz az ő fejére még magasabbról.

Real deal!

Egyébként meg ha nem kéne noszogatni, akkor az volna most a topik címe, hogy miért van ennyi nyomulós paraszt?

Egyáltalán honnat tudná a fickó, még ha egy jó kiállású menő fickóról is van szó, hogy a gyagyás nőnek éppen bejön e vagy sem, éppen szar napja van, vagy van egy barombarátja, akibe állatira szerelmes, és hallani nem akar arról,hogy valaki is bepróbálkozzon nála. Ezeket honnat állapítod meg? sehonnat. Csak mennél pofáraesni a sok szeszélyes idióta miatt. Hát köszöntem nem.

Jelezzenek, vagy ne reklamáljanak. Ennyi.

NEm rólam van szó, csak általánosságban írom,hogy mi a helyénvaló. Ők is tegyenek valamit, ne csak elvárósdit játszanak, főleg a nagy büdös semmire fel, mert a jó testen kívül a zömük semmit nem tud adni, olyan unalmasak,hogy megdögleni tőlük.

2013. máj. 8. 23:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Akinek nem inge, ne vegye magára, de a mai fiatal, főleg tini csajok, illetve a huszonéveik elején járó nők nagyon elromlottak jellemre, értük nem is érdemes teperni, hiába is jönnek be külsőre, ha belül üresek, sekélyesek. Ráadásul a mai csjok igényei betegesen magasan vannak. Egy átlagos fiút is könnyű szívvel rondáznak le, aláznak meg, gúnyolnak ki.

Vannak ilyen jellegű tapasztalataim, érdekes, más lánynak meg helyes voltam, de azért vannak ilyen kis kegyetlen szörnyek, akik miatt eleve nem kedvelem a kiemelkedően szép lányokat, jobban szeretem az átlagos külsejű csajokat és szívesebben is próbálkozok ilyen lányoknál, jobbaka a tapasztalatiam is velük, mitn a kiemelkedően szép lányokkal.

2013. máj. 9. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!