Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan fiúval aki 22 éves és tervezi hogy pár éven belül, de igazából minél hamarabb külföldön szeretne dolgozni?
Figyelt kérdés
Ausztria, Németország, ahonnan nem minden nap jön haza az ember.
Igazából ez az utolsó dolog aminek foglalkoztatnia kellene engem mert egyenlőre nincs kilátásban egy lány se, csak kíváncsi vagyok ehhez hogyan állnak hozzá.
2013. máj. 8. 19:36
1/8 anonim válasza:
Pár éven belül én is kiszeretnék menni. Nyáron kint voltam 2 hónapot. Nem is a megélhetés miatt mennék ki, szimplán sokkal normálisabbak az emberek. :-)
2/8 anonim válasza:
nem, mert 2 évet még kell itt húznom a szakmámért
az meg hogy külön éljek valakitől és csak epekedjek utána neten... asszem nem az én műfajom.
szóval, talán ha meglesz a szakmám és én is menekülésre kész leszek. addig nem.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem már van szakmám. Jövőre tudok próbálkozni a külföldi munka kereséssel, addig tanulgatok németül. itthon nincs egyáltalán munkám és nem is nagyon lesz tisztességes állásom
2013. máj. 8. 19:50
5/8 mmano88 válasza:
Én biztos nem..
Az nekem nem menne hogy félévente láthatjuk egymást csak egy-egy hétre.
7/8 mmano88 válasza:
Ott van a kérdésben hogy 22 éves a kérdező.
8/8 kpe válasza:
Nekem is van hasonló problémám, tetszik egy lány,párszor találkoztam vele,de ki akar menni Angliába. Ez nálam akadály lenne egy kapcsolatban,mert én itthon akarok boldogulni.Az lenne a legjobb,ha olyan partnert keres az ember,aki hasonlóképpen gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!