Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Minél később fekszik le veletek először a barátnőtök, annál jobban fogjátok akarni? Mennyit várnátok rá? Mennyi idő az ideális?
Ezt úgy kell érteni, hogy randiztok, összejöttök, van csók és kézfogás, beszélgettek, még az ismerkedés fázisban vagytok. 2-3 hét járás múlva (kb 6. randin) eljuttok odáig, hogy hazaviszed a csajt. Smároltok az ágyban, simogatjátok egymást, de semmi több. Ez megy még egy darabig. Meddig lehet ezt csinálni, hogy a ne "feszülj ki", hanem csak annál jobban akard a csajt?
20 éves
Minél többet várok, annál jobban beleszarok.
Max egy hónap.
Főleg h már 20 éves vagy....ne legyél gyerekes.
szerintem az 1-2 hét (ha ritkán találkoztok, max 3) ideális. Oké, én nőként írok, nem tudom, a pasik hogy állnak hozzá, de tény, hogy nehéz meghúzni a határvonalat. Mert aki az első néhány randi alatt fekszik össze a pasijával, az könnyű nő, rib-anc, ésatöbbi, nem is éri meg vele lenni, aki viszont túl sokáig húzza, az meg már csak játszadozik, meg hüly-ét akar csinálni a pasikból. Plusz így nehéz is kiszűrni, hogy ki az, aki csak a szexre megy, és ki az, aki tényleg komolyan gondolja.
De mint láthatod, ez egyéntől függ.
F/25
Én a barátnőmet igaz, hogy nem volt nagy udvarlás, de egyetemen környékeztük egymást, de kb 3 napja láttyk először egymást, és harmadik nap estéjén elcsattant egy csók, aznap este már együtt voltunk az ágyban, és nem bántam meg.
A lényeg, hogy helyzet függő, ugyanis nekem sem volt senkim évekig, és neki sem.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!