Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor meleg vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy csajokkal sokkal jobban tudok beszélgetni és jobban is érzem magam mint a srác osztálytársaimmal. De mégis csajba vagyok szerelmes. Meleg vagyok ? mert mindenki ezzel cikizik és már nagyon zavar.
2009. szept. 29. 20:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És ha az is lennék,mi lenne kispajtás? Csak van tapasztalatom ebben a dologban ismerősnek köszönhetően.Intelligencán múlik az egész,és ezt IDE látom hogy neked nincs.
2009. szept. 29. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Szóval hülye vagyok? :D

Na jó hagyjuk ezt a "meleg" vs. heteró témát, az evolúció úgyis mellettem áll.

Ja és ugye mint minden normális férfi ember, én is látens homokos vagyok :D

NÉZZ és RÖHÖGJ

http://www.youtube.com/watch?v=2QD0giRXC_U

2009. szept. 30. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocs hogy beleszólok kettőtök vitájába,de szerintem nem az evolúció itt a döntő...Inkább legyen tönkretéve egy ember élete mint hogy ne csináljon gyereket?Én hiszek a sorsszerűségben,vannak emberek akiknek egész életükre melegnek kell lenniük,én már csak tudom.A bátyám teljesen meleg,néhány éve volt egy korszak hogy ideje lenne összejönni egy nővel,és családot alapítani,de amolyan fele-fele részben nem saját döntésből,hanem a család többi tagja és az egész baráti kör már-már erőszakos unszolására akarta.A család össze is hozta egy egész szép nővel,jó családból származott,meg minden,jól mentek a dolgok,anyáméknak úgy tűnt "kigyógyult" a melegségből.Körül-belül egy év után felmerült a gyerek,de tesó visszakozott.Végül elfogadta.Kimentek egy hónapra Franciaországba,és nagy meglepetés volt hogy alig pár nap múlva visszajöttek.

Elmesélte nekem(csak én voltam otthon)hogy mielőtt bármihez is hozzáláttak volna,Ő szakított a nővel,mert rájött hogy sose volt belé szerelmes,csak szeretni akarta,és még mindig a férfiakat szereti.Így persze gyereket sem akart tőle.

Teltek múltak a hónapok,a család és a barátok megbékéltek,minden olyan volt mint régen.

Nagyjából 3 év múlva kaptuk a hírt hogy a nő meghalt.A drogtól.Egész életében mániákus drogos volt.Már volt terhes,de elvetélt ugyanúgy a drogoktól.Minden elvonó kudarcot vallott,ezeket persze titokban tartották mivel olyan jó családból származott...Felmerül a kérdés...Mi lett volna ha...?

...Mégis megteszik?Az a gyerek is elvetélt volna,lesokkolva a Bátyámat?Mert Ő is akarta a gyereket,csak nem volt biztos hogy tőle szeretné-e.

Vagy valami betegséggel születik?Vagy koraszülött lesz?Talán ő is drogos?

Persze sajnáljuk a Nőt,de egyetértünk abban,hogy jobb volt így.

Hiszen diliházba juttatta az Édesanyját!Ez is utólag derült ki.Ez volt a büntetése...

2009. dec. 30. 23:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem odaírni hogy ez anno még Kanadában történt.
2010. jan. 6. 23:06
 15/16 anonim ***** válasza:

15:34

Nem áll teljesen melletted,lásd meddő nők,steril férfiak...milyen szörnyen érezhetik magukat szegények amikor az evolúciót hozzák föl...

2010. jan. 16. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem max bi
2011. szept. 22. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!