Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat szereted? Nem? Akkor nem vagy meleg.
Rohadtul unom már az ilyen "meleg vagyok-e" kérdéseket, nem igaz, hogy olyan nehéz lehet ezt megérteni. Ti fiúk ennyire féltek a melegségtől, hogy közötök sincs az egészhez, de azért paráztok? Meg közösségi oldalakon vártok önigazolást?
Te írtad, hogy csajba vagy szerelmes. Akkor meg? Vagy a következő kérdés az lesz, hogy "Csajba vagyok szerelmes,a fiúk nem tetszenek, de attól még lehetek meleg?"
2009. szept. 29. 20:15
Miért lennél meleg(mármint ha fiú vagy)? Nekem is több a női barátom mint férfi, egyszerűen mert a nőkkel komolyabb témákról is el lehet beszélgetni anélkül, hogy a társalgás a kurv@k/basz@s irányba terelődne.
2009. szept. 29. 20:15
3/16 A kérdező kommentje:
De akkor miért cikiznek h meleg vagyok a srácok?
Még mindig ott tartunk, hogy a lányokat szereted, tehát nem vagy meleg. Nem a többiek fogják megmondani, hogy az vagy-e vagy sem.
2009. szept. 29. 20:19
Ne haragudj, de így kimondom Neked, hogy azért nincsenek fiú barátaid, mert balfäsz vagy!
A fiúk folyton szivatják egymást ilyenekkel, engem is hányszor buz:iztak már le! ÉS?? ÉÉÉÉSSS????
Húzd ki a tangát a segg3dből, dumálj fiúkkal is, és érezd is annak magad!
Na ez jól esett :D
2009. szept. 29. 20:24
rajság melegnek lenni vagy mi a f.szom minden b.zi az akkar lenni ebbe a ki.aszott országba
2009. szept. 29. 20:24
Mert tán lányosabb vagy, mármint humán beállítottságú, nem kedveled a focit?
2009. szept. 29. 20:45
20:24
Na ezzel tökéletesen egyetértek!:D
2009. szept. 29. 21:35
Tisztelet a normális választ adó embereknek... 20:24es:Ha tudnád MEKKORA rajság melegnek lenni!:)Remélem az egyik közeli ismerősöd az,vagy pedig a gyereked az lesz ha te már nem tudod meg milyen érzés. A kérdezőnek: Próbáld meg élvezni az életet,azzal beszélgess akivel szeretnél,azt csinálj amihez kedved van (bizonyos határokon belül:D) ja és szard le a fiúkat akik lemelegeznek.Irigyek,intelligenciájuk alacsony és ha ennyire melegeznek akkor a saját beállítottságukban sem lehetnek annyira biztosak. 16f
2009. szept. 29. 21:52
Utolsó válaszoló..
A kérdező nem igazából bu:zi, te viszont ide látom, hogy az vagy :)
2009. szept. 29. 21:55
Kapcsolódó kérdések: