Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szól hozzám? Férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szól hozzám? Férfi hiszti?

Figyelt kérdés
Összekaptunk valamin a fiúval akivel pár randim volt, de elmondása szerint oda van értem. És nem szól hozzám azóta. Találkozunk, köszön, de semmi beszéd. Én elkezdtem hozzá dumálni, és nem válaszol. Kérdeztem hogy most ennyire felhúztad magad? És mondta hogy "Nincs mit mondanom" és ott hagyott. Milyen már ez? Kérdezem akkor mi értelme volt találkozgatnunk ha csak így eldobsz mindent? És megrántotta a vállát.
2013. máj. 7. 15:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Most nem az, de első 3 randinkon ő hívogatott meg ide-oda. De mondom fizetem a saját részem, azt mondja szó sem lehet róla. De mondom fizetem, azt mondja nem.

És utána kb inkább csak ásványvizet kértem hogy ne fizessen miattam sokat :D Vagy cikinek éreztem hogy ő fizeti a mozijegyem stb akkor engedte hogy akkor én fizessem a kukoricát. Ezért később inkább mondtam hogy csak sétáljunk mert az ingyen van :D Mármint ezt nem mondtam, csak így intéztem.

2013. máj. 7. 16:11
 12/17 A kérdező kommentje:
De akkor miért akart velem már 9szer találkozni? Igaz mondom csak heti 1 alkalommal...
2013. máj. 7. 16:16
 13/17 anonim ***** válasza:

"Férfi hiszti"

Ez jó, és találó is a szituációra. :)

Indulatból fakadó játszma a részéről, azt akarja, hogy bűntudatot érezz. Ne reagálj rá, érzelmi felindulás, nem veszi magát észre. Majd lehiggad, és akkor talán keresni fog: esetleg annyit mondhatsz neki, hogy számíthat rád, keressen ha úgy akarja, nehogy a végén ő kerülgessen, mert azt hiszi, hogy nálad már leírta magát.

És valószínűleg tényleg nem akar szorosabb kapcsolatot, ezzel hárított.

A lényeg, hogy nem a másikat kell kritizálni, hanem azt kell megmondani, hogy te hogyan éled meg a helyzetet. Az előbbire biztosan támadás lesz a válasz.

2013. máj. 7. 16:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert unatkozott és nem volt jobb dolga, ezért inkább veled találkozott hetente 1x. De lehet téged egx tv sorozatnak néz, amiből minden héten van egy új rész. És lehet ez alapján találkozik veled heti 1x, mert nem akarna egyben ledarálni.
2013. máj. 7. 16:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd a fenébe. Érzelmileg ingerszegény.

Vagy van más is melletted, és csak ennyi ideje jut rád.

Ne keresd, légy vele közömbös. Ha mégis fontos vagy neki, akkor majd rohan utánad, mint egy pincsi kutya.

2013. máj. 7. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet csak próbálgatja a határait a kapcsolatban. Hagyd a francba. Ha esetleg jelentkezik, esetleg, mondom esetleg akkor adsz neki még egy esélyt, de annyi. Nézz másik csávó után.
2013. máj. 7. 16:31
 17/17 anonim válasza:
persze csak akkor, ha nem te vagy Ő, és nem te vagy az aki heti egyre kényszeríti..hogy a többi is beleférjen
2013. máj. 8. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!