Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szól hozzám? Férfi hiszti?
Most nem az, de első 3 randinkon ő hívogatott meg ide-oda. De mondom fizetem a saját részem, azt mondja szó sem lehet róla. De mondom fizetem, azt mondja nem.
És utána kb inkább csak ásványvizet kértem hogy ne fizessen miattam sokat :D Vagy cikinek éreztem hogy ő fizeti a mozijegyem stb akkor engedte hogy akkor én fizessem a kukoricát. Ezért később inkább mondtam hogy csak sétáljunk mert az ingyen van :D Mármint ezt nem mondtam, csak így intéztem.
"Férfi hiszti"
Ez jó, és találó is a szituációra. :)
Indulatból fakadó játszma a részéről, azt akarja, hogy bűntudatot érezz. Ne reagálj rá, érzelmi felindulás, nem veszi magát észre. Majd lehiggad, és akkor talán keresni fog: esetleg annyit mondhatsz neki, hogy számíthat rád, keressen ha úgy akarja, nehogy a végén ő kerülgessen, mert azt hiszi, hogy nálad már leírta magát.
És valószínűleg tényleg nem akar szorosabb kapcsolatot, ezzel hárított.
A lényeg, hogy nem a másikat kell kritizálni, hanem azt kell megmondani, hogy te hogyan éled meg a helyzetet. Az előbbire biztosan támadás lesz a válasz.
Akkor hagyd a fenébe. Érzelmileg ingerszegény.
Vagy van más is melletted, és csak ennyi ideje jut rád.
Ne keresd, légy vele közömbös. Ha mégis fontos vagy neki, akkor majd rohan utánad, mint egy pincsi kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!