Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niki0617 kérdése:

Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam (férfi, 36 éves), akivel 4 hónappal ezelőtt ismerkedtem meg. Akkor úgy vettem észre, hogy tetszem neki, mert mindig mosolygott rám és mindig találkozott vele a tekintetem, de nekem akkor, mint férfi, nem jött be. Azt tudni kell, hogy nem egy irodában dolgozok vele, szóval mindig csak futólag találkoztam vele, de mindig kedvesek voltunk egymással. Aztán 2 hónappal ezelőtt, nem tudom miért, már rám se nézett, ha találkoztam vele, felém se fordult. Ez tartott egészen nők napjáig, amikor mindenki megkínált csokoládéval, így engem is. Teljesen normális lett velem, mindig előreengedett, udvarias volt, sokszor éreztem, hogy figyel és amikor odafordultam, találkozott is vele a tekintetem és sunyin mosolygott rám. Azt hiszem akkor kezdtem máshogy nézni rá, úgy, mint egy férfira. Végül 3 héttel ezelőtt összekerültem vele egy csoportba és együtt kellett vele dolgoznom. A kolléganőim, nem tudom miért, mind azt mondták, hogy biztos bejövök neki, meg hogy felfog szedni, de nem így történt. Szinte falnak nézett és ez így tartott 2 héten keresztül. Mindenkivel el hülyült, csak velem nem. (Azt tudni kell rólam, hogy nem volt még pasim és kicsit félénk típus vagyok.) Szóval ez így ment 2 héten keresztül, hogy hol normális volt, hol falnak nézett. Meg nem tudom miért, de sokszor le "kis drágázott". Viszont azt megfigyeltem, hogyha felveszem a stílusát, akkor mindig normális lezs és segítőkész. Ez miért van? Most nem együtt dolgozunk, de megint a normális szakaszban van, azaz mosolyog, néz, de beszélni nem beszélünk. Tudtok segíteni, miért csinálhatja ezt velem? L/22

#utálat #tetszés #vonzódik hozzám
2013. ápr. 25. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt vele kéne megbeszélni,mert lehet,hogy csak szimplán a helyzetet nem tudja kezelni.
2013. ápr. 25. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyűrű nincs az ujján?
2013. ápr. 27. 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én egyvalamit nem értek csak h 22 évesen mit akarsz egy 36 éves embertöl??? Nemgondolod h ez lehet a baj:::???
2013. ápr. 27. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs gyűrű az ujján, és ő maga mondta, hogy nincs barátnője, sem élettársa.
2013. ápr. 27. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van egy kis önbizalomhiánya, vagy te nem adsz egyértelmű jeleket felé, és így nem tudja most kezdeményezzen, vagy sem.
2013. ápr. 27. 11:24
 6/6 A kérdező kommentje:
De ha még most is tetszem neki, akkor hogy lehet az, hogy ennyire szélsőséges velem? Nem értem. Egyik pillanatban szinte, majdhogynem gyengéden néz rám, a másikban pedig teljesen rideg velem.
2013. ápr. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!