Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezért minden kapcsolatot megszakítania velem?
Figyelt kérdés
10 randim volt egy sráccal. Azt hittem akar engem, jól elvoltunk. Én voltam a hülye mert nem ért rá velem találkozni, mert a haverjával volt, de én követelőztem hogy "akkor lehet nem is vagyok neked fontos?" és elküldött a fenébe, letörölt facen, telefont nem veszi fel, sms-re nem válaszol. De most ezért? És semmi magyarázatot nem adott hogy "A haverom fontosabb" pl.2013. ápr. 24. 16:40
2/10 anonim válasza:
Megérdemled.Eggyütt se voltatok,de ki akartad sajátítani....
3/10 Zúzmaraharapás válasza:
Szerintem ő nem akart, csak nem tudta ezt közölni, és most jó ürügyet adtál neki a "hisztire" meg a befejezésre.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem volt szex.
2013. ápr. 24. 16:43
5/10 anonim válasza:
Az ilyen hiszti jo jel, hogy el kell kerulni a csajt. Tette amit kellett. Sorry.
6/10 A kérdező kommentje:
De 3 hétig nem találkoztunk, mert annyira nem ért rá velem lenni...És ezen húztam fel magam.
2013. ápr. 24. 16:55
7/10 anonim válasza:
Én melletted vagyok csajszi... ugyan ez volt az én pasimmal is... leszart mindig talált vmi kifogást h jajj nem ér rá meg stb stb... de a haverjaira mindig volt ideje... én is ugyan ezt mondtam csak más szavakkal...sőt még lehet durvábban... ha akar vmit tőlem akkor mondja meg nem az h leráz de közbe meg mondja h jajj így hiányzom meg úgy... jól tetted... a csávót meg szard le.. ha tényleg érdekelted keresni fog... és jogosan tetted!!! :) és azért mert még gyerek... legalább is számomra az ilyen megnyilvánulások h jajj töröllek tiltalak... nem veszem fel a telót... egy ilyen dolog miatt h megbeszéljük vagy vmi azt sugallja h gyerekes a felfogása... :/ nézz másik srác után :)
8/10 A kérdező kommentje:
Detto ez!!
"Nagyon hiányzol" ezt facen is írogatta meg személyesen is mikor 1 hét után találkoztunk. Szívek, csókos arcok. Meg mondja egy hétfőn nekem, hogy "Vasárnap ráérsz?" mondom "Az még 1 hét, addig kibírod nélkülem? :)" és azt írta hogy "Nehezen fogom kibírni mert már most hiányzol" . És akkor a vasárnapot is lemondta. Erre megtudtam hogy vasárnap a haverjaival volt, meg hozzáteszem hogy egy havercsajával volt szombaton valahol. De rám nincs ideje...
2013. ápr. 24. 17:16
9/10 anonim válasza:
Talált egy jó ürügyet,hogy lerázhasson,mert amúgy sem akart tőled semmi komolyat.
10/10 anonim válasza:
Szard le jó nekem összejött a csávó, mert leszartam és ő keresett engem aztán okosan kijátszottam a lapjaim és azóta én vagyok neki az első sehová se jár nélkülem meg semmi se :) ezért mondtam h szard le ha keres érdekled ha nem akkor keress mást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!