Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szól hozzám? Férfi hiszti?
Figyelt kérdés
Összekaptunk valamin a fiúval akivel pár randim volt, de elmondása szerint oda van értem. És nem szól hozzám azóta. Találkozunk, köszön, de semmi beszéd. Én elkezdtem hozzá dumálni, és nem válaszol. Kérdeztem hogy most ennyire felhúztad magad? És mondta hogy "Nincs mit mondanom" és ott hagyott. Milyen már ez? Kérdezem akkor mi értelme volt találkozgatnunk ha csak így eldobsz mindent? És megrántotta a vállát.2013. máj. 7. 15:58
1/17 anonim válasza:
Igy viselkedik az az ember akit békén kell hagyni, és minden jót kivánni neki.
2/17 anonim válasza:
Hát ez csak neked rossz, ninc több ingyen kacat!
:D Haha :D
3/17 anonim válasza:
Min vitatkoztatok össze? Lehet, hogy nagyon megsértetted.
4/17 anonim válasza:
lefitymáltad, hogy kicsi a fasza? Vagy mi volt?
5/17 A kérdező kommentje:
Már másik kérdésnél is láttam kedves Xenophilius hogy mindig ezzel jössz hogy biztos kihasználja a nő a pasikat a pénz miatt meg az ajándékok miatt. Hát nem erről volt szó. Nálam nem. Soha sem kaptam tőle semmit. Nem is vártam el.
2013. máj. 7. 16:03
6/17 anonim válasza:
Amíg nem írod le, min kaptatok össze, addig nem tudunk válaszolni.
Lehet, hogy egy hisztis kisfiú, de az is lehet, hogy jogosan kerül téged, mert megsértetted.
7/17 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy nekem kevés hogy csak hetente 1 alkalommal találkozunk, és úgy érzem nem gondolja komolyan azt hogy legyen köztünk valami kapcsolat. És nekem esett hogy én ki akarom őt sajátítani, meg be akarom osztani az idejét és hogy más fontos dolgok is vannak az életében mint hogy velem találkozzon.
2013. máj. 7. 16:06
8/17 Christiano Ronaldo válasza:
Lehet hogy közbe találkozott valakivel aki jobban tetszik neki, vagy csak egész egyszerűen túl sokat variáltál mielött lefeküdnétek, őt meg annyira nem érdekli a nyilvánvalóan különleges, és érdekességekben gazdag személyiséged :\
9/17 anonim válasza:
Hát reméltem is!
Ne is várd el - aki ezt elvárja az a legundorítóbb férgek közé tartozik a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!