Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az első randin tök jól megvoltunk és a neten meg közölte velem, hogy időre van szüksége?
Figyelt kérdés
Az első randin megöleltük egymást, fogtuk végig egymás kezét, meg is csókolt, jókat beszélgettünk, nevettünk. Furcsállottam is, hogy hamarabb haza mentünk pedig nem ez volt megbeszélve! Még fel is hívta haza fele menet mondtam neki, hogy szeretem és ő is mondta. Később meg facebook-on azt veszem észre, hogy levette a kapcsolatot meg törölt is az ismerősei közül. És azt írta nekem, hogy nem az esetem de időre van szüksége...Szerintetek mit akar? Fiúk/Lányok valaki tud erről valami választ adni? Mert már lassan 2 hete beszélgettünk és szerettük egymást meg hiányoztunk is egymásnak! Meg még azt is írta, hogy neki a belső számít a külső nem! és írta még a tali után, hogy jól érezte magát velem és, hogy a külsőmmel nincsen baja! Aki ezt elolvasta annak grat! :) Remélem más is szorít rá időt! Köszi.2013. máj. 7. 14:57
11/14 A kérdező kommentje:
hát összejönni szerintem nem jöhetett össze mással:D mert velem is amikor megismerkedett így neten...akkor egyből kirakta, hogy kapcsolatban van velem! :) hát igen a férifak buták! nem tudjták mit akarnak és ezzel így inkább szíveket törnek össze!
2013. máj. 7. 16:01
12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen kemény meccs volt!
2013. máj. 7. 16:02
13/14 anonim válasza:
mindent figyelembe vettem amit leírtál.
szerintem nem merte személyesen megmondani hogy mégsem....
ezt abból szűröm le, hogy aki csak időt kér, az nem töröl le az ismerősei közül szerintem. nekem ez szúrt szemet nagyon.
egyébként nekem egy olyan randim sem volt életem párkeresős 5 éve alatt, ahol a srác személyesen mondta volna meg hogy bocs nem jössz be.
általában az első randin kezdeményezték a második alkalom megbeszélését, aztán chaten vagy msnen megmondták az igazat, hogy nem jöttem be. vagy pedig eltűntek szó nélkül.
én már férjnél vagyok (társkeresőn ismerkedtünk meg) . ezt azért írom hogy ne add fel. lehet így is párt találni.:)ismerősöm is van akinek így sikerült. hajrá:)
27/N
14/14 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a bíztatást! de tegnap is beszélgettem vele! én inkább várok egy kicsit! mondtam neki, hogy félek mi lesz velünk ő meg mondta, hogy nem szakítani akart hanem csak időt kért...kicsit várok aztán ha lesz valaki tovább lépek...
2013. máj. 8. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!