Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen jobban járok ha kegkérem egy barátnőmet hogy kísérjen el első ''randira, ,?
Voltam már kettesben fiúval, de ott nem volt semmi, az nem is randi volt igazán, akkor a fiú nem is gondolt rám úgy(: Könnyebb lenne ha az egyik barátnőm eljönne velem az első találkozóra(nem csak ezzel a fiúval az első, még sosem csináltam ilyet) vagy csak kínosabb lenne?
Bocs hogy ilyen kis hülyeség miatt írok, de ha úgy gondoljátok hogy értelmetlen a kíséret akkor fel sem hozom a barátnőmnet:D
El ne vidd már, az tök gáz.
Elhívné valakit randira és hozná a barátnőjét eléggé lelombozna, mintha szatírnak tartana.
Ez nagyon gáz...15 évesen szerintem már nem kéne fosnod attól, hogy egy fiúval kettesben legyél...A barátnődnek és a fiúnak is rohadt kínos lenne. Na és mivan ha a barátnőd jobban bejön neki ?
21L
hát majd le estem a székről, de komolyan
hát a srác meglátna együtt benneteket, elrohanna, jól is tenné
ha randizni akarsz, akkor vállald, ne most dugd a fejed a homokba, N
Tudom, hogy gáz hogy ilyen félénk vagyok, azért írtam ki először ide:D
,,. Na és mivan ha a barátnőd jobban bejön neki ?''megszoktam hogy népszerűbbek, ha már az első randin ez van akkor sztem nem katasztrófa, jobb, mintha később derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!