Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kérdezzem meg a barátnő...

Hogyan kérdezzem meg a barátnőmet, hogy mikor fekszünk le?

Figyelt kérdés
én 20/F vagyok, ő 21 éves. Egyikünk sem volt még senkivel úgy, de én már nagyon szeretném. Több, mint fél éve vagyunk együtt. Már feltettem neki ezt a kérdést máskor is, de akkor még nem akarta.

2013. febr. 8. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Kicsim! Mikor szexelünk? :D Viccet félretéve, kérdezd meg tőle, hogy mit gondol erről? Mikor látja elérkezettnek az időt? Azt nem mondom, hogy próbálkozz, mert lehet, hogy berágna rád!
2013. febr. 8. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy először megkérdezted.
2013. febr. 8. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg reggel hánykor keltek, és adott válasz mínusz 8 óra.
2013. febr. 8. 15:22
 4/8 wartburg353s válasza:
100%
Szerintem meg gyerekes dolog folyton kérdezgetni. Gondolom, azért a kezét megfogtad már. Amikor kettesben vagytok olyan helyen, ahol senki nem zavar, és mondjuk megcsókolod, simogatod, próbálgasd, meddig mehetsz el. Próbáld vetkőztetni, nem csak a száját megcsókolni, stb. Persze, legyen nálad óvszer. Majd a testbeszédéből kiderül, akarja-e ő is, vagy még benne van a gátlás. Szerintem ezt kiábrándító így megtervezni, hogy na, holnap lefekszünk egymással, mert már több, mint fél éve együtt vagyunk.
2013. febr. 8. 15:27
 5/8 anonim válasza:

Hát igen, de fél év után ilyen idős korban nyugodtan lehet bármit csinálni.

Pár évvel ezelőtt, amikor volt egy barátnőm, már elég régóta jártunk (9 hónap) és ő semmit nem akart.

Aztán ideköltözött az utcánkba egy lány, elkezdtünk találkozgatni, azt láttam, hogy vele hamarabb célba érek ezen a téren. Így estem (megérdemelten) két szék közé.

Én megértelek, de hiába erőlteted semmire sem mész vele. Majd a helyzet adja.

2013. febr. 8. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem bátran kérdezd meg, csak lehetőleg olyan szituációban, amikor nyugodt és kettesben vagytok. És két hónapnyinál gyakrabban ne tedd fel a kérdést, mert rohadt ideges lesz, ha azt érzi, hogy minden nap kérdezgeted, hogy 'b*szunk már, b*szunk már?'
2013. febr. 8. 23:52
 7/8 anonim válasza:

először is megkérdezed tőle: Kő kóla ?

ha erre azt válaszolja, hogy : meg hát !

akkor nyerő vagy.

2013. febr. 9. 12:32
 8/8 anonim válasza:

a hibát ott követed el, hogy azt hiszed rendes vagy vele, tiszteled. Sok idő után jöttem rá, hogy a nők 90%-a nem ezt várja el, hanem azt hogy kérdezés nélkül és határozott vágyat mutatva iránta "mássz rá" szelid erőszakkal. Ő utána nyugtathassa a lelkiismeretét, hogy tanképpen ő megtette ami elvárható, eleinte ellenállt, de aztán elgyengült az izgatástól. Ő igazán nem tehet róla.

Utána te leszel az igazi férfi a szemében.

Ellenkező esetben töketlen hülyegyerekként leszel elkönyvelve.

2013. febr. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!