. Szal azzal kezdem én 17 vagyok barátnöm 16. még mind a ketten szüzek vagyunk. Hogy csináljam hogy ne fajon neki? normális választ kérek. Köszii
leghobb kezdésnek ha addig húzzátok az előjátékot amég csak birjátok :Dvagy sokáig izgatod/nyalod ha nem vagy önző. használhattok síkosítót is. azt azért nézd meg h lehet e gumival használni. gondolom tapintatos leszel hamár te tetted fel a kérdést így erre nem hívom fel a figyelmed.
sok szerencsét :D
Én azt javaslom, hogy első körökben petting legyen csak. Annak előbb vagy utóbb úgyis az a vége, hogy 1-2 ujjad landol benne, ő meg szintén közelebbi ismeretséged köt a kedvenc testrészeddel.
Ez ad némi tapasztalatot. És ha ugyanilyen előjátékkal kezditek a rendes szexet is, akkor tudni fogod már, hogy mennyire tágult ki, mikor kezdheted berakni a lompost.
Saját tapasztalatom az, hogy a makkot nem erőszakosan, de rövid úton be kell rakni, mert az ugye nagyobb, és a barátnőd lábai között a bejárat szűkebb, mint ami utána van. Ugyanakkor ne rakd be tövig, mert akkor meg megint okozhatsz fájdalmat.
Szóval:
- Legyen előjáték, az akció idejére már tudd, hogy kb mi várja a farkadat
- tedd be bátran, ne túl kintre, ne túl bentre
- aztán finoman kezdj mozogni, ne csússz ki, de ne is döfd tövig.
Ez után már nem tudok tanácsot adni, csak azt, hogy szokjatok rá arra, hogy elmondjátok, hogy melyikőtöknek mi jó. Adott emberek és adott pillanat, hangulat kérdése, hogy ilyenkor az jön, hogy 'kicsit fáj, óvatosan' vagy 'nagyon fáj, hagyjuk abba' vagy 'most jó, kicsit többet', vagy 'ne szarozz, b*sszál tövig'.
egyetértek négyeskével. arra azért ügyelj hogy ne az ujjaddal szakítsd át a szűzhártyáját izgatás közben
Hosszú csók, simogatás sokáig, nyelvvel nagyajkak, kisajkak, csiklóizgatás aztán határozott behatolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!