Hogyan csináljam? Normális válaszokat 16/f
hát elöször is mond el neki h szuz vagy nem ciki és bisztosan segíteni fog :)
őő majd ő vezet ennyi sok szerencsét
Az első sose arról szól, hogy mekkora bika az ember, erős jóindulattal vehetjük szándéknyilatkozatnak :)
Mivel a leányzónak is elemi érdeke, hogy alaposan el legyen látva a baja általad, ha mondod neki, hogy némi útmutatásnak örülnél, meg fogod kapni és neked se kell stresszelni, hogy mit csinálj. Legjobban azt, hogy neki mi a jó, úgyis ő tudja, szóval felesleges a legelső alkalommal egyből próbálkozni. Mert ha önállósítod magad, még sok éves tapasztalattal is a hátad mögött fognak majd meglepetéseket okozni :)
Ha tudja, hogy szűz vagy és megértő, akkor segiteni fog, hidd el.
Előjátékban is vannak sokan, akik mást szeretnek. Egyesek szeretik ha orálisan kényeztetik őket, mások nem. Szóval nem csak neki kell figyelnie rád, hanem forditva is.
Emellett ha szűz vagy, nem ajánlom, hogy először lovagló v. egyéb pózokkal kisérletezz, mivel igy nagyobb az esélye h. hamarabb kikészülsz...és mivel gondolom, h. izgulsz amiatt, h. nem lesz jó a lánynak, mert hamar elmész, azt javaslom, h. a klasszikus misszionárius a jó választás. Igy te irányitasz, h. meddig birod, és ha már érzed, h. nem sokáig, akk. kicsit pihentesd magad, folytasd szájjal, vagy az ujjaiddal: ahogy jólesik neked / neki.
Még 1 tanács, h. ne kelljen újabb kérdést irnod azért mert a b.nőd terhes lesz az elsőtől: védekezzetek.
És tudom h. izgulni fogsz + lehet bénázol is kicsit, de belefér. Szerintem a lány is ugyanúgy izgulni fog, hogy milyen lesz, elvégre mégiscsak az 1. alkalom lesz neki veled.
Remélem segitettem, és drukkolok, h. minden jól sikerüljön.
(várom a fejleményeket :D)
23/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!