S. O. S válaszokat kérnék.9. -én kellett volna megjöjjön de még mindig nem jött! Ha ma este csinálok tesztet akkor is elegendő már a HCG-homron ha babás vagyok, hogy a teszt képes legyen kimutatnia teszt neve=Gabriel! Vagy inkább reggel csináljam?
Nekem is ugyanígy kellett volna megjönnie,de nem jött!Én még nem merek tesztelni...félek!Én 17.nap barnáztam enyhe vérzés kíséretében,de azóta semmi!
Reggel tesztelj szerintem!SZORÍTOK!!!!!Kérlek írd meg az eredményt,mert nagyon kíváncsi vagyok!Mióta próbálkoztok?Mi 8 hónapja!
Szia! Én mára nem vártam, de nem birtam ki holnapig, most csináltam meg kb. 20 perce. Szintén Gabrielt, 1-2 perc után halvány pozi, kicsit halványabb, mint a controll vonal, de egyértelműen látszik a párom szerint. Én nem merek neki még hinni, csinálok majd reggeli vizeletből is.
2 év próbálkozás után nem merem még elhinni...
Remélem ,hogy összejött nektek!:):):)
Én még ma nem mertem megcsinálni a tesztet majd holnap este tudom csak,mert a párom akkor hozza nekem a tesztet mert a melóhelyén felejtette a nagy izgalomba :( :):)
Majd megírom az eredményt ,remélhetőleg + lesz ! :):):)
Köszi,hogy írtok nekem ide :):)
Nagyon sajnálom!
Nekem ma nem kellene megjönnie de remélem hogy nem is fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!