Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az első randin tök jól megvoltunk és a neten meg közölte velem, hogy időre van szüksége?
Figyelt kérdés
Az első randin megöleltük egymást, fogtuk végig egymás kezét, meg is csókolt, jókat beszélgettünk, nevettünk. Furcsállottam is, hogy hamarabb haza mentünk pedig nem ez volt megbeszélve! Még fel is hívta haza fele menet mondtam neki, hogy szeretem és ő is mondta. Később meg facebook-on azt veszem észre, hogy levette a kapcsolatot meg törölt is az ismerősei közül. És azt írta nekem, hogy nem az esetem de időre van szüksége...Szerintetek mit akar? Fiúk/Lányok valaki tud erről valami választ adni? Mert már lassan 2 hete beszélgettünk és szerettük egymást meg hiányoztunk is egymásnak! Meg még azt is írta, hogy neki a belső számít a külső nem! és írta még a tali után, hogy jól érezte magát velem és, hogy a külsőmmel nincsen baja! Aki ezt elolvasta annak grat! :) Remélem más is szorít rá időt! Köszi.2013. máj. 7. 14:57
1/14 anonim válasza:
És te vagy a srác amúgy? Első randin meg nem vallunk szerelmet.
2/14 A kérdező kommentje:
én vagyok a csaj!
2013. máj. 7. 15:02
3/14 anonim válasza:
hülye gyerek még... mennyi idősek vagytok?
4/14 A kérdező kommentje:
mind a ketten 19
2013. máj. 7. 15:21
5/14 anonim válasza:
Mert személyesen nem merte a szemedbe mondani, hogy bocs, mégsem kellesz.
6/14 A kérdező kommentje:
de aztán azt is írta nekem, hogy nem volt meg a közös kapocs köztünk! és még ugye idő kell neki! nem tudja mennyi, azt mondta addig kell az idő amíg helyre nem áll minden :/
2013. máj. 7. 15:29
7/14 anonim válasza:
Akkor majd ő megoldja a gondjait! Ne foglalkozz vele!
Lépj tovább!
8/14 A kérdező kommentje:
én inkább várok még egy kicsit! értékeltem, hogy türelmes srác! a stílusunk is pont jó! mind a ketten skinheadok vagyok! és még azt is mondta nekem, hogy fogunk madj még találkozni de nem tudja mikor és, hogy megtanít majd focizni mert ő is fradista meg én is!
2013. máj. 7. 15:38
9/14 anonim válasza:
Valami baja lett...Nem biztos hogy veled, lehet összejött más valakivel akár, vagy csak nem tudja mit akar. Hülyék a férfiak amúgy :D :P
10/14 anonim válasza:
Értem... Ha őszintén mondta, akkor arra tudok tippelni, hogy egy régebbóta tartó dolog van, és most kapcsolatot is el tudott volna képzelni, de gyorsan rájött, hogy előbb rendeznie kell a saját dolgait, és a szerelem majd csak utána jöhet! Csak egyszerűen még nem áll készen...
Böde szabadrúgása a Paks ellen xD Nem akart gólt rúgni a volt csapatának! #RESPECT# xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!