Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félvért (néger) gond lenne otthon bemutatnod?
Figyelt kérdés
Ha hazavinnél egy félvért (néger), akkor a szüleid ezt hogyan fogadnák?2013. máj. 5. 23:26
31/35 anonim válasza:
Az első barátnőm félvér volt, az apja Nigériai, az anyja magyar.
A legdurvább az, hogy nem is szakítottunk, hanem az apja orvos volt, kiment külföldre dolgozni, vitte a családot, a távkapcsolat meg nem működött, évente egy-kétszer jönnek csak haza :-(
De a múltkor is találkoztam vele és tök jól elbeszélgettünk, álati értelmes lány, jó emlék neki is a kapcsolatunk, meg nekem is.
Magát magyarnak vallja egyébként, külföldön is, ha már a nacionalizmusnál tartunk :-D
Plusz az apja magyar embereket gyógyított sokáig
A szüleim nagyon szerették egyébként
33/35 anonim válasza:
Nem lenne gond, mivel jómagam is az vagyok.
34/35 anonim válasza:
Apám azt mondta ha cigányt vagy négert viszek haza lelövi.
35/35 anonim válasza:
A szüleim jól fogadnák nem annyira rassziståk mint a nagymamám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!