Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félvért (néger) gond lenne otthon bemutatnod?
Figyelt kérdés
Ha hazavinnél egy félvért (néger), akkor a szüleid ezt hogyan fogadnák?2013. máj. 5. 23:26
21/35 anonim válasza:
Nem lenne gond, csak annyiból, hogy nincs pénzünk rabszolgára...
22/35 anonim válasza:
Mennyi itt a cigány, hogy le lettem pontozva!
23/35 anonim válasza:
Nemzeti öntudat...nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha én párt választok magamnak, akkor nem a nemzetisége mozgat meg a legjobban. Volt két magyar barátom, és volt már egy líbiai barátom is. A két magyar közül az egyik megütött, mert nem tetszett neki, hogy a barátnőimmel elmentem kávézni úgy, hogy nem szóltam előtte neki. Konkrétan jelentést kért minden cselekedetemről. A másik megcsalt. A líbiai sráccal remekül éreztem magam, azért lett vége, mert haza kellett mennie, és a távkapcsolat sajnos nem működött. Ettől függetlenül vannak rendes magyar fiúk és vannak rossz külföldi fiúk is...én személyiség alapján ítélek meg embereket, nem a származásuk alapján.
26/35 Balanus_concavus válasza:
Persze, nem igazán kedveljük a fajtáját errefelé!
28/35 anonim válasza:
esetleg meglepődnének,hogy egy félvérbe szerettem bele,és nem egy teljesen fehérbe,de nem érdekelne hogy mit gondolnak.
29/35 anonim válasza:
Nem, úgyis kéne valaki felrotálni 4 hektárt. Kap egy ásóbotot, dinnyét meg KFC-t és örülhet a bantu fejének. Ha nem dolgozik rendesen, elcserélem egy kecskére.
30/35 anonim válasza:
Tök jó olvasni, hogy csak kevés agyhalott rasszista pattog itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!