Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félvért (néger) gond lenne otthon bemutatnod?
Figyelt kérdés
Ha hazavinnél egy félvért (néger), akkor a szüleid ezt hogyan fogadnák?2013. máj. 5. 23:26
11/35 anonim válasza:
Anyukám félrenyelné a levest, apukám meg azon agyalna, hová tette a légpuskáját tavaly nyáron. Esélytelen, hogy haza vigyek egy nem fehér embert!
12/35 anonim válasza:
Nem lenne probléma.
(Félvér vagyok én is, csak nem fekete. Szóval nálunk nem ütné a biztosítékot, ez biztos)
13/35 anonim válasza:
Amúgy a szüleimet megviselné, ha cigány lányt hoznék haza, ezzel szemben egy ázsiai nem lenne gond.
14/35 anonim válasza:
Anyámat nem zavarná, apám meg nem velünk él, le van tojva.
15/35 anonim válasza:
Ilyen sosem fordulna elő, de amúgy meg anyumat nem zavarna csak furcsállaná ismerve engem..
16/35 anonim válasza:
Nem rasszisták, örülnének neki. Kis változatosság.(Csakhogy nekem nem tetszenek a néger fiúk...bár egy félvér még nézhet ki jól :))
21L
17/35 anonim válasza:
Nem lenne gond...
Anyu! Apu! Ugye, mindig mondtam, hogy szeretem a csokit! :)
Szerintem nem lenne gond, ha a viselkedése normális, és tudják, hogy szeretem, bár legbelül biztosan furcsállnák az elején.
18/35 anonim válasza:
Nagy valósínűséggel persze szólnék előtte, de nem érezném magam gázul, és a szüleim se ítélnék, el, stóval nem lenne gond :)
19/35 Johnny B. Goode válasza:
Pontosan a válaszadók többségének mentalitása miatt tartunk ott, ahol most...
Egy kis, ismétlem KIS (még egyszer leírom: kis) nacionalizmus nem ártana, van már elég baj abból, hogy mi mindenféle holmit befogadunk az országba...
20/35 anonim válasza:
Egy kis nemzetiöntudatra lenne szügség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!