Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te eljönnél ismeretlenül?
Ez egy érdekes felvetés és kérdés!
Na lássuk csak. Rám írna egy pasi és arra kérne, hogy találkozzunk ma (vagy akár bármelyik másik nap) és tegyük fel, hogy a helyszín nincs messze, egyszóval pont elérhető közelségben. Továbbá tegyük fel, hogy a fotó alapján szimpatikus. Na már most több "probléma" is felmerül:
1: Mi van, ha nem magáról küld képet és nem is annyi idős mint aminek mondja magát?
2: Ha elmegyek, mi a garancia, hogy oda is jön hozzám? Mert tudod vannak olyan férfiak akik olyan szinten bunkók, hogy - mivel ismeretlenül lenne a találkozó - messziről megnézné milyen a lány és, hogy ha nem tetszik neki akkor oda sem megy hozzá.
Viszont szerintem nem esélyes, hogy történne valami rossz, vagy hogy rosszul sülne el, hiszen ha egy TÉNYLEG nyilvános helyen lenne a találkozó, ráadásul nappal akkor nem hinném, hogy történne valami.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak, azt hiszem TALÁN elmennék. Egyrészt kíváncsiságból, másrészt meg soha sem lehet tudni. Azért valamivel biztosan bebiztosítanám magam. Kényelmes cipő, ha futásra kényszerülnék, spray vagy köveket pakolnék a táskámba xDDDD
(Ja és bocsi, hogy ezt írom, de ne írj privit, mert egyrészt fiatal vagyok hozzád (18 éves, gondolom te sem 18 évessel akarnál összefutni), másrészt pedig, mostanában rengeteg tahóval hozott leginkább itt össze a sors)
Amúgy nem gondolkoztál azon, hogy kipróbáld a vakrandit? A kérdésed alapján pont neked való :) )Megjegyzem ezt is kipróbálnám.)
héé
az én nevemben ne beszéljen senki! ahogy az egyik válaszoló már írta: elmennék, ha ő nem látna rólam képet.
amúgy mennyivel lenne másabb, mintha valaki az utcán leszólítana valaki, hogy van-e kedved találkozni? (jó, most gyertek azzal, hogy talán nem a saját képét teszi ki, meg stb) de az utcán sem tudom ránézésre, hogy kicsoda meg honnan jött. lehet hogy valami erőszakos állat.
off: tényleg léteznek villámrandik? hol vannak?
A 21-es és 22-es vagyok.
Az utolsónak (23-as): Nem tudom, hogy minden városban van-e, de azt tudom, hogy Budapesten igen. Mindenesetre írd be Google-ba, hogy villámrandi utána pedig a város nevét ahol élsz. Ha van azon a településen erre lehetőség ahol laksz, akkor kifogja adni :) Ja és igen van ilyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!