Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te eljönnél ismeretlenül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te eljönnél ismeretlenül?

Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy teljesen ismeretlenül (itt is akár) rád ír egy pasi (legyek mondjuk én :P ), és arra kér, hogy ma délután találkozz vele, mert szeretne ismerkedni. Elmennél úgy, hogy csak egy fotót láttál róla, a korát, a nevét, a helyet és az időpontot tudod csak?

2013. máj. 5. 03:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Te eljönnél velem?

[link]

2013. máj. 5. 03:37
 12/28 A kérdező kommentje:

Hát igen, a sok g.ci kéjgyilkos megtette a hatását.. :/

Pedig én tényleg csupán ismerkedni szeretnék!

2013. máj. 5. 03:38
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nincs gond, de ha annyira neten akarsz ismerkedni, akkor miért egyből vennél rá bárkire bármit is? Ugyanúgy ki kell épülnie egy bizalmi kapcsolatnak online is, ami ott még lassabban megy.

Esetleg ha ismerőst hívnál el, aki tudja ki vagy...ő talán elmenne egyből.

2013. máj. 5. 03:43
 14/28 anonim ***** válasza:
És a bácsinál lesz cukorka is?
2013. máj. 5. 03:47
 15/28 A kérdező kommentje:

13

Igen, igazad van! Ez így nyilván túl gyors a legtöbb embernek. Ismerőst nemigen tudok sajnos hívni, mivel 1. alig vannak olyan ismerőseim, akikkel legalább heti szinten találkoznék (lány főleg nem), 2. neten meg már milliószor eljátszották ezt velem, hogy oké, ismerkedjünk, levelezzünk kicsit találkozó előtt, aztán néhány levélváltás után mindenki lelép... gondoltam így némileg időt spórolhatnék... de hát mit is képzeltem...eddig sem jött össze semmi.

Am. 29 éves vagyok, ha netán valakit érdekel.

Ja és nagyrészt én vagyok az a 29 F a hozzászólásoknál is...

2013. máj. 5. 03:51
 16/28 anonim ***** válasza:

Van benne egy kis kockázat... De ha nő hívna el így, és nem kellene messzire menni, vagyis adott városon belül, akkor igen. /Max eljövök egy fél óra után.../

Attól meg nem félek, hogy lenne bármi bajom belőle, mert khm csak nem... :D

2013. máj. 5. 07:55
 17/28 anonim ***** válasza:
NEM! mivel 14 is vagyok... -.- másrészt meg kész hülyeség... max akk h felnőtt lennék, és nagyon simerném a helyet, és t enem láttál rólam még fotót de nem odamenni, csak iváncsiskodni
2013. máj. 5. 09:51
 18/28 anonim ***** válasza:

29 évesen nyilván téged keres, 14 éves. :D

Egyébként a netes ismerkedés azért is rizikós, mert sokan nehezen veszik komolyan a dolgot. Ki tudja milyen okok miatt szakadnak meg az ismerkedések, de esetleg próbálj meg egy kicsit kimozdulni este, elnézni pár helyre (kisebb kocsmákba, beülős helyekre).

Itt a nyár, körbenézhetsz a strandokon, este szintén egyre több tömeg mozdul ki, az utcán is egyre nagyobb a "nép". Próbálj meg több módon is próbálkozni, nem hiszem, hogy senki ne jönne össze.

2013. máj. 5. 20:56
 19/28 anonim ***** válasza:
A lányok nevében a válaszom: NEM! Amúgy meg neten tényleg nehezebb az ismerkedés mert én is levelezgettem, cseteltem, minden, de 4 év alatt 1 találka sikerült... és az is pont olyan internetes társkereső oldalról, amit az emberek 90% nem is ismer... +sajna nem is volt jó az az 1 se, de az már más tészta... Tehát neten ismerkedés egyik alapvető problémája: bárki bármit mondhat, írhat, bármilyen képet letölthet-feltölthet... a másik gond pedig, hogy szerinted a jó csajok akik nem a bűn ronda kategóriába tartoznak, neten fognak "bepasizni"?... :D Mekkora az esélye, hogy egy "Barbi cicus" és egy "Izomagyú Alfahím Ken", pont a neten "fut össze"? :'D kb 1 a 100 millióhoz vagy kevesebb... Tehát én is azt tudom csak mondani, hogy menny inkább bulizni, mert ott vannak a "jó" csajok "sajna"... (jó alatt értsd: "ku*vás átlag" tisztelet a kivételnek, ami sajna nem sok van, pláne nem buliban na mind1 :D) :)
2013. máj. 6. 00:43
 20/28 anonim ***** válasza:
bocsi a dupla postér, de bakker most jutott eszembe 2 dolog is, az egyik, hogy mint írtam 4 éve próbálkozom neten és 20 vagyok a siker neten pedig 0.0000000001%, a másik pedig, hogy kérdezd meg az őseid, hogy hány évesen ismerkedtek meg vagy, hogy az első kapcsolatuk hány éves korukban volt... mert van még kb 2-3 de az is lehet, hogy több éved... vagy ha nem bírsz annyit várni, akkor fogsz egy kötelet és keresel valami magasan lévő dolgot ami elbír és ahova felkötheted magad... :'D mivel nekem + 13 évet kéne várnom kb., lehet én nem fogom kibírni, de neked már csak megy az a 2-3 év. :'D
2013. máj. 6. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!