Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látni sokszor olyat, hogy bar. Mira helyes pasinak sokszor azt is elnézik a csajok 25 körül, hogy nincs jogsija?
Basszus attól hogy vkik ülnek a kocsiban, vki vezet, te azt hogy állapítod meg, hogy kinek van jogsia, és kié a kocsi??
Biztos van x barátod, és csak abból vonod le "remek" következtetéseidet.
Egyébként miért érdekelne, hogy van-e jogsija ha egyébként elégedett vagyok vele? Bp.n élek, van BKV.
ezt az értelmes következtetést hol vontad le, nem tudom
attól kik ülnek a kocsiban és ki vezet, halványlila ibolya fingod nincs, hogy kié az autó és kinek van jogsija
vagy rájuk nézel és a homlokukról leolvasod? ennek örülök, hogy Te ilyen zseni vagy
a lányomnak van jogsija, a srácnak nincs és a szülei közül is csak az anyjának van, de mivel neki sincs elég gyakorlata ált. a lányom vezeti az ő autójukat, na akkor erre mit is lépsz? N
A kérdésed önmagában brutális felszínességre utal...
Ez alapvető baj az emberek többségével, hogy nem a saját boldogságuknak tesznek eleget, hanem annak amit mások látni szeretnének.
Nekem tökmindegy ki mit mondd a barátnőmre, Én szeretem, Én vagyok vele boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!