Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látni sokszor olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni sokszor olyat, hogy bar. Mira helyes pasinak sokszor azt is elnézik a csajok 25 körül, hogy nincs jogsija?

Figyelt kérdés
Sokszor látok olyat, hogy 22 vagy e kor felett a csaj vezeti a kocsit, a csajnak van autója, a pasinak nincs, de még a mellé jogsija sincs. Ugyanakkor ott vannak a nem helyes pasik, akik elé egy sor kritérium hárul, hogy ugyanolyan csaja lehessen mint a helyes, nála sokkal butább srácnak (a butát nem arra értem, hogy nincs jogsija, hanem másként. Pl alap, hogy van jogsija, autója, éljen 25 felett szülőktől külön, alap legalább egy panel, stb, de még így is lehet pitiznie kell egy lányért. Pedig nem kevesebb, mint a másik srác, sőt lehet életrevalóbb, jobb jellemű, határozottabb stb. Mégis neki sokszor kaparnia kell a falat egy csajért. Tisztelet a kivételnek.
2013. máj. 4. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagy és fáj az élet?
2013. máj. 4. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Basszus attól hogy vkik ülnek a kocsiban, vki vezet, te azt hogy állapítod meg, hogy kinek van jogsia, és kié a kocsi??

Biztos van x barátod, és csak abból vonod le "remek" következtetéseidet.

Egyébként miért érdekelne, hogy van-e jogsija ha egyébként elégedett vagyok vele? Bp.n élek, van BKV.

2013. máj. 4. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:

ezt az értelmes következtetést hol vontad le, nem tudom

attól kik ülnek a kocsiban és ki vezet, halványlila ibolya fingod nincs, hogy kié az autó és kinek van jogsija

vagy rájuk nézel és a homlokukról leolvasod? ennek örülök, hogy Te ilyen zseni vagy

a lányomnak van jogsija, a srácnak nincs és a szülei közül is csak az anyjának van, de mivel neki sincs elég gyakorlata ált. a lányom vezeti az ő autójukat, na akkor erre mit is lépsz? N

2013. máj. 4. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy tudom, hogy annak nincs jogsija.
2013. máj. 4. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:
hát aki ronda, valamivel kell hogy kompenzáljon
2013. máj. 4. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:

A kérdésed önmagában brutális felszínességre utal...

Ez alapvető baj az emberek többségével, hogy nem a saját boldogságuknak tesznek eleget, hanem annak amit mások látni szeretnének.

Nekem tökmindegy ki mit mondd a barátnőmre, Én szeretem, Én vagyok vele boldog.

2013. máj. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!