Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csak meg akar fektetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak meg akar fektetni egy srác az azért bíztató jel hogy nem lehetek olyan szörnyű? : D

Figyelt kérdés
Több lánnyal is lefeküdt már, de nekem semmi önbizalmam. Amúgy jó pasi. Az bíztató jel ha engem is szeretett volna lefektetni? Azt mondta XY ismerőseinkre hogy "Jól elvagyok velük mint haver, de rájuk nem tudok nőként nézni, nem is állnék fel rájuk" De rám ezek szerint igen. Mondjuk tuti nem fekszem le vele már azért sem, de azért ez jó jel? Annyira nem vagyok borzalmas ezek szerint ha neki bejövök?
2013. máj. 4. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy dagadt csajra is akad olyan aki dugná...
2013. máj. 4. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
örülj baz*dmeg
2013. máj. 4. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nem jelent semmit.A csúnya lányokat is meg akarják dugni.
2013. máj. 4. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:

a nő csak kerítés a p*na körül.

attól, hogy meg akart dugni még lehetsz zacskós.

2013. máj. 4. 18:23
 5/6 anonim válasza:
Ha bejössz neki örülj, viszont ha hetek, hónapok óta "nem jutott betevőhöz" akkor a legyet is röptében alapon mindegy milyen is vagy csak lefekhessen veled. Persze ezzel nem téged akarlak leszólni.
2013. máj. 4. 18:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Már 5 éve is próbálkozott a közelembe kerülni, de akkor csak úgy vettem barátkozik. Szóval már 5 éve is bejöttem neki.
2013. máj. 4. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!