Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar a srác? Szerintetek csak azt?
Figyelt kérdés
Elég jól kijövünk,találkoztunk már párszor, azt hiszem kezdek is beleesni,de nem kéne mert elég zűrös,igazából el se tudtam volna képzeli,hogy így leszünk,de valahogy mégis :/ Aztán rátért a témára,hogy szűz vagyok-e még. Mondtam,hogy ja,azt mondta nem gáz. (Ő nem az vt már egy csomó kapcsolata,de állítólag csak komolytalanok,már komolyabbat akar) Felhívott magához filmezni,végülis nem mentem. Azóta is folyton keres,beszélünk, de viszont van,hogy napokig semmit. Szerintetek mit akarhat,csak azt? Megéri ez? Én 16 ő 182013. márc. 15. 00:12
1/12 anonim válasza:
Meg akar kúrni, kell neki a szüzességed!
2/12 anonim válasza:
Ha legalább 1 hónapig kibírja, akkor nem csak azt. Ha egyből otthagy, miután mondod neki, hogy te 2 hónapot (igen, 2-t mondj) várnál, akkor csak azt.
5/12 A kérdező kommentje:
A barátaim is ugyanezt mondják :D Csók már volt,de nem járunk, lassan két hónapja vagyunk így, beszélünk napokig,jóban vagyunk stb,aztán megint napokig,akár egy hétig semmi,utána megint jól elvagyunk. Szóval nem értek semmit.
2013. márc. 15. 00:17
6/12 anonim válasza:
Csak at ver. Szerinted mit csinal a tobbi napokon? Csajozik? 18 evesen hol akar o komoly kapcsolatot, meg egy csomo lanyt meg kell farkalnia.
Szerintem a korodbeliek 95%-a ezt csinalja.
7/12 A kérdező kommentje:
Van benne valami ja,én is tudom igazából,csak reménykedek,hogy mégsem. :l
2013. márc. 15. 00:30
8/12 anonim válasza:
Sajnalom, de az artatlansagod egy olyan fiunak akarod adni,aki egy darabig ki is tart melletted akkor meg varnod kellene par evet. Es keresni egy 24-26 ev koruli sracot.
9/12 anonim válasza:
Es kerdezted, h. merre jar napokig? Miert nem tud mindinnap talalkozni veled? Ez igy egy TURO nem kapcsolat.
10/12 Christian Death válasza:
Mit akarhat? hát dugni mi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!