Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác elhív kettesben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác elhív kettesben iszogatni, akkor akar valamit?

Figyelt kérdés

Jóban vagyunk, kedvelem, mint haver, de van barátom, meg amúgy se akarok tőle semmit.

Viszont szívesen mennék vele, csak nem akarom, hogy esetleg félreértse. Mit gondoltok?

2013. márc. 12. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem kettesben akar iszogatni veled
2013. márc. 12. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor menj el, de ne adj neki jeleket
2013. márc. 12. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
szerintem elakar rabolni és eladni a szerveidet kínai öreg milliárdosoknak...
2013. márc. 12. 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Micsoda poénok. :D

Jól van ez lehet, hogy butaság, meg én vagyok paranoiás túlzottan, de volt már erre példa, hogy valaki elhívott így, előtte semmi jelét nem adta, hogy akar tőlem valamit, aztán mégis bevallotta az érzéseit, aztán ült ott velem szemben olyan csalódott arccal... ezt nem szeretném, mindenkinek kellemetlen.

De remélem itt nem erről van szó! :D

2013. márc. 12. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Én csak lefeküdnél veled... Az élet már csak ilyen...
2013. márc. 12. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy lány"haverom" akivel jobb szeretek kettesben dumálni...

Nincs semmi mögöttes szándékom, csak ha kettesben vagyunk, akkor sokkal komolyabb témákról lehet vele beszélgetni...

(mondjuk, a leányzóval voltak már közös dolgaink, "futólag", de beláttuk, nem vagyunk egymás emberei ilyen téren...

Tehát, a srácnak is lehetnek ilyen szándékai, de Te ismered őt...

2013. márc. 12. 21:37
 7/8 nagyhus válasza:
Szerintem arra számít, hogy az ital majd feloldja a gátlásaidat és végül csak bekapod egy kicsit a végét! :)
2013. márc. 13. 08:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg csak le akar itatni, de lehet, hogy tényleg csak iszogatni akar veled. A jelzéseiből próbáld megállapítani, mi lehet a célja.
2013. márc. 13. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!