Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác elhív kettesben iszogatni, akkor akar valamit?
Jóban vagyunk, kedvelem, mint haver, de van barátom, meg amúgy se akarok tőle semmit.
Viszont szívesen mennék vele, csak nem akarom, hogy esetleg félreértse. Mit gondoltok?
Micsoda poénok. :D
Jól van ez lehet, hogy butaság, meg én vagyok paranoiás túlzottan, de volt már erre példa, hogy valaki elhívott így, előtte semmi jelét nem adta, hogy akar tőlem valamit, aztán mégis bevallotta az érzéseit, aztán ült ott velem szemben olyan csalódott arccal... ezt nem szeretném, mindenkinek kellemetlen.
De remélem itt nem erről van szó! :D
Nekem is van egy lány"haverom" akivel jobb szeretek kettesben dumálni...
Nincs semmi mögöttes szándékom, csak ha kettesben vagyunk, akkor sokkal komolyabb témákról lehet vele beszélgetni...
(mondjuk, a leányzóval voltak már közös dolgaink, "futólag", de beláttuk, nem vagyunk egymás emberei ilyen téren...
Tehát, a srácnak is lehetnek ilyen szándékai, de Te ismered őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!