Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szanalmas vagyok szerintek?
just do it!
Haveromnak is ilyen problémája volt én meg csak ezt hajtogattam neki odament megtette amit meg kell.
Először is ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak. Ha a barátaid igaz barátok, akkor nem fogják leszólni a lányt, legyen akármilyen is. Neked ő tetszik és kész.
Ezek után ne ilyen hozzáállással kezdj neki a dolognak, hanem hogy igen is érdekes vagy, puhatold ki hogy mi érdekli, beszélgess vele erről, kedveskedj neki, nem kell ajtóstól rontani a házba. Ha a facebook-os beszélgetés már megvolt, akkor most jöhet a személyes beszélgetés, ott sokkal jobban le fog jönni, hogy csak muszájból beszél-e veled, vagy esetleg érdekled.
Legyél határozott, de nem erőszakos. És figyelj a lány reakcióira, akkor nem lehet túl nagy baj. Ha pedig visszautasít, legalább le tudod zárni magadban a dolgot úgy, hogy te megpróbáltad. Nem fogsz azon rágódni, hogy mi lett volna ha...
Ügyes legyél, ezt is meg kell tanulni, de majd kialakul.
Nem vagy szánalmas, csak tini.
Szerintem ne szégyeld az érzéseidet. Amit tehetsz, hogy megint irogatsz vele facebook-n ha fent lesz. Aztán ha úgy érzed szivesen beszélget veled, akkor a suliban is megszólíthatod, menj oda pászror, ne nyomulosan, csak beszélj vele pár szót majd menj tovább. Ha akkor is szívesen beszélget veled, akkor legközelebb hívd el valahova ahova közös az érdeklödés. Pl múzeum, egy érdekes hely stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!