Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha az első randi végén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha az első randi végén úgy köszöntök el, hogy "majd beszélünk" akkor az egyértelmű lekoptatós szöveg?

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bingo! akkor már nem is fog.
2013. máj. 3. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá.
2013. máj. 3. 21:27
 13/15 A kérdező kommentje:
de ha nem tetszettem neki akkor nem venné nyomulásnak ha írnék neki? még azt hinné kétségbeesett vagyok
2013. máj. 3. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

kérdező.

3 napja nem írt, nos nem igazán szükséges ennél tovább várnod ahhoz, hogy ó vajon keresni fog-e. Ha téged ez zavar, nyugtalanít nyugodtan felhívhatod te, hogy mi van.

2013. máj. 3. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos az!Hidd el!Én is írtam magamról fent!A majd,esetleg,nem tudom mikor,szavak...élből egy döglött hitegetés csak,abban a formátumban,hogy ne sértsen meg,de viszont egy gyáva alak,hogy nem meri kimondani!
2013. máj. 3. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!