Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-10 alkalommal randiztam egy fiúval. Összevesztem vele mire a fejemhez vágta hogy "Nem tudsz te rólam semmit". Ez milyen szöveg már?
Figyelt kérdés
Jól megvoltunk egymással de felkapta a vizet valamin ezért összevesztünk. Tudom 8-10 alkalom semmi ahhoz hogy kiismerjem, de ez a nem tudsz rólam te semmit olyan b*nkó volt...2013. ápr. 22. 23:00
1/11 anonim válasza:
na ezt nem kellett volna...örülj, hogy nincs folytatás, még a végén beálltál volna a bántalmazottak sorába
2/11 anonim válasza:
Egy idő után mindenki kimutassa a foga fehérjét... Első alkalmakkor dobja a jópofis srácot aztán később megmutatják milyenek amikor megkaptak :) F/22
3/11 anonim válasza:
Mert biztosan unintelligens hitetlen kutakodó és neveletlen voltál.
4/11 A kérdező kommentje:
Mert amúgy egy ilyen bújós kis cukifiú volt. Tényleg nagyon aranyos volt. De ezzel a mondattal mintha más ember lett volna.
2013. ápr. 22. 23:03
5/11 anonim válasza:
Mert tényleg nem tudsz róla semmit. A férfiakat sosem fogod olyan hamar megismerni, ehhez idő kell.
6/11 A kérdező kommentje:
Most olyan dolgok hogy ő elég nagy cigizős. De mikor találkoztunk nem gyújtott rá, vagyis eleinte igen, de később ha velem volt nem tette. De a kabátján mégis mindig éreztem. Szóval ezzel is valami álcát viselt sztem.
2013. ápr. 22. 23:05
8/11 A kérdező kommentje:
Hát őt már nem fogom. :( Szomorú vagyok hogy összevesztünk és hallani sem akar rólam.
2013. ápr. 22. 23:06
9/11 anonim válasza:
Ez a tipikus öntelt hólyagok szövege, a balhés fiúké, akikre paradox módon sokan buknak.
10/11 anonim válasza:
na ez a kérdés leírás tetszik, de mivel gyalogoltál a lelkivilágába azt nem tudom, de akkor szoktak az emberek így viselkedni, így ezt ne firtassuk
az hogy nem cigizett a jelenlétedben, ezt ált sokan szokták így, ha olyannal vannak, aki nem szokott
valahol a kettő között van az igazság, mert nem tudjuk Te mivel bántottad meg, így erre ésszerű magyarázatot nem lehet adni, de legközelebb ismerkedsz, nem árt kis dolgokra is odafigyelned N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!