Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezzek pasit, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek pasit, ha senki sem kezdeményez?

Figyelt kérdés
Akárhol vagyok,nem jön oda hozzám egy fiú sem,mégcsak meg sem néznek. A facebookon sem próbálkozik senki.

2013. máj. 2. 22:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet magadról, és adok tanácsot :).
2013. máj. 2. 22:36
 2/24 anonim ***** válasza:
Én is kérnék képet. Másrészt meg ne csüggedj.
2013. máj. 2. 22:38
 3/24 jmd válasza:
manapság már az is sokszor előfordul hogy a nő kezdeményez...próbáld ki azt :)
2013. máj. 2. 22:41
 4/24 anonim ***** válasza:
Egy kepet pls nekem is. Kivancsi vagyok. Egyebkent ha mohamed nem megy s hegyhez, akkor...
2013. máj. 2. 22:43
 5/24 anonim ***** válasza:
én is kérek képet, aztán ha gondolod segítek. amúgy milyen helyekre szoktál eljárni?
2013. máj. 2. 22:46
 6/24 A kérdező kommentje:
Bocsi,de nem küldök képet senkinek. Az a baj,hogy félek kezdeményezni,mert én nem vagyok az a lány,aki után megfordulnak a fiúk és nem akarom leégetni magam,hogy 10 próbálkozásból egy sem jönne be
2013. máj. 2. 22:46
 7/24 jmd válasza:
Gondolkozz el azon nincs e túl magasan a mérce.Ha úgy gondolod nem vagy álomnő akkor ne keress álompasit.A kezdeményezéshez meg csak bátorság kell.Ha elutasít, emelt fővel tovább lépni és ki nem sza*ja le? csak egy idegen volt lehet soha többé nem látod :) De nem fog a sültgalamb a szádba repülni és így más se :D
2013. máj. 2. 22:52
 8/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok válogatós pasik terén. Nekem végülis már majdhogynem mindegy,csak lenne már valamilyen
2013. máj. 2. 22:58
 9/24 jmd válasza:
mennyi idős vagy ha szabad tudni? netes társkeresőt próbáltál már?
2013. máj. 2. 23:01
 10/24 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelnél!

F.

2013. máj. 2. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!