Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyent hozok a PUA társaimra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyent hozok a PUA társaimra, ha nem bírom elhinni, hogy a kinézet nem számít a csajozásban?

Figyelt kérdés
Ritka ronda testi adottságaim vannak és észrevettem, hogy van egy pár ismerősöm, aki csak nem érg kezdte a puát és mégis olyan szép lányokkal smárol, akikkel én soha életmben, akikről csak álmodozhattem eddig. Nekem csak olyan lányokkal jöttek össze smárolások, akik egyáltalán ne vonzóak külsőre, bár tény, hogy a Pua tudásom nélkül őket sem tudtam volna felszedni.
2013. máj. 2. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A PUA tudás semmi,két dolog számít:A külső vagy a pénz.Ha egyikből sincs hiába a PUA tudomány.
2013. máj. 2. 22:13
 12/16 hyatt ***** válasza:
Ez itt kérem szépen egy pihe puha puareklám volt :D (így gondolom)
2013. máj. 3. 01:39
 13/16 hyatt ***** válasza:
nézzétek meg. A lényeg arra van kihegyezve hogy itt most ő kishitű ugyan mlég mindig, de hála a puhának meg tud már szerezni 1-8as szintű lányokat. A társai akik már régebben puhák vagy jobban megy nekik már képesek a 9-12es szintűeket sőt partyban legyakják a főboss 14es scubuss Pamela Anderson X Lucy Liu fődémonnőt is... hát..
2013. máj. 3. 01:41
 14/16 laci911 ***** válasza:
Kinèl olvastál ? mex ? Jimmi ? Most komolyan szed már össze magad ! Figy vannak olyan nôk akin csak szèpek ( a társadalom Nagy rèsze illyen ) a tesztjeit hagyd el suhanni . Egy kèrcès felèd te járnál egy olyan nôvel aki tesztelget ? Nem jobb lenne egy olyan aki közben ismered meg a hibájival ? Kinèzet ... ha ezt Gondolod akkor tènyleg az vagy !
2013. máj. 3. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja nem a külső számít,attól megkérdezném: Akkor miért van az,hogy minden ember a szép szinészeket akar a filmekben látni? Miért van az,hogy egy jó kiállású férfi 10X annyi nőt tud megfeketetni mint egy csúnya? Hát csak azért mert a külső rohadtul számít.De fordítva is igaz: Kinek van kedve ráfeküdni egy csúnya vagy kövér nőre? Ugye hogy senkinek.Ez a valóság,csak csúnyán hangzik.
2013. máj. 4. 14:26
 16/16 hyatt ***** válasza:
Utolsó. Marilyn Manson mond neked valamit? Vagy bárrmelyik rocksztár kb. Nézz meg egyet?
2013. máj. 4. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!