Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok a lányokkal kommunikálni, haverkodni sem úgy, mint a fiúkkal? Lehetséges, hogy emiatt vagyok sikertelen a csajozásban?
Nem kell nagyképűnek lenni. Az nem baj ,ha kedves vagy, csak ne legyél sheggnyaló. Én se tudok kommunikálni a nőkkel. A bunkókat ugyanúgy gyülöik mint a talpnyaló negédes barmokat!!
Állati nehéz egy kiegyensúlyozott, tökéletes személyiséget produkálni, amit elvárnak.
Ezért aljasak a nők, mert ők ezt várják el. Ha hiszed, ha nem a pszichologiai megfelelés a legnehezebb náluk!
Pedig ezt ők egy nagyon alap dolognak tartják, de mégis ez messze a legnehezebb része.
Ha te egy rossz hangulatú ember vagy, vagy túl lobbanékony ,agresszív, halkszavú, nem szeretsz poénkodni, frusztrált jellem vagy, akkor eleve kár is hozzájuk meglódulni, mert lehetsz akármekkora király kinézet,akkor is fosnak a nyakadba. Ezek így mennek.
Én sem tudom egyébként,hogy mi a fenéről lehet egy nővel beszélgetni. unom őket mint a szart, csak a farkam járatnám végig mindegyiket, már amelyik jóbbféle nyilván.
De sajnos, ezt udvarlás nélkül nem lehet!
Menni kell kurvizni, ott nem kell jópofát vágni!
Én is ezt teszem.
Gondolom neked sem jelent kihívás ilyen mentalitással a nőszerzés! Mert nekem inkább a nyűg kategoria.
Azok a nők ,akik könnyen kaphatók, azok a legjobbak, akikre kacsintassz és már rántja is le a velőt a faszodról. Ott nincs babrálás az elmélyével. Nem kell jópofáskodni!
Vagy pénzest, vagy diszkóri-bancot ajánlott keresni, ők azok,akik felé nem kell nagyon pofázni. De oda viszont fizuzni kell keményen, meg menőmanónak kell tudni lenni.
Előbb is! Nagyon fontos a szemkontaktus. Nézz rá mereven,bámulj rá eszelősen. Fontos a megjelenés: Huzendtrogels,zokni+ szandál ami most nagyon rajnak számít :) menj félig mocskosan, az azt sugallja hogy te milyen felnőtt vagy már,biztos be fog neki jönni :D
aztán amikor valami szépet mondd rólad kuuuurvázd le,majd erőszakold meg :D ebben a világban az a menő :S Sok szerencsét *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!